Logo Goals and Glamour
‘Park smaakmaker bij PSV’
Ji-Sung Park © Pro Shots

februari 2014 • Shownieuws

‘Park smaakmaker bij PSV’

Ji Sung Park maakte aan het begin van dit seizoen de overstap naar PSV. Hij kampte in het begin met wat blessures maar is nu niet meer weg te denken van het middenveld van de Eindhovenaren. Zijn teamgenoten lopen weg met de ervaren Park.

“Ji geeft iets extra’s aan het team doordat hij niet kan ophouden met lopen. Buiten het veld is hij rustig en zegt hij niet veel, maar hij heeft altijd een glimlach op zijn gezicht. In het veld weet hij precies wat nodig is”, aldus Oscar Hiljemark.

“Als je ziet wat Park op zijn leeftijd laat zien. Dat is geniaal. Je ziet hem rennen, vliegen, tackelen. Daar heb ik groot respect voor”, heeft ook Jeffrey Bruma mooi woorden over voor zijn ervaren teamgenoot. “Park is een speler die alles heeft meegemaakt. Die weet wanneer je een stapje extra moet doen, wanneer je vrije man moet zijn, wanneer je de rust in het spel moet houden.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

“Buiten het loopvermogen is hij ook enorm slim. Hij weet precies waar hij moet staan, tweede ballen vallen altijd voor zijn voeten en hij heeft altijd een goed vervolg. Je merkt aan hem dat hij op het hoogste niveau heeft gespeeld. Hij staat met een glimlach op het veld, omdat hij altijd controle over de situatie heeft”, aldus Stijn Schaars.

Logo Goals and Glamour