Logo Goals and Glamour
Heeft Quinten Timber al een vriendin?
© Instagram

januari 2023 • Vriendin van

Heeft Quinten Timber al een vriendin?

Ajacied Jurriën Timber en Feyenoorder Quinten Timber delen nog altijd dezelfde kamer in hun ouderlijk huis. De vraag is voor hoelang nog. Beide profvoetballers zijn tegenwoordig namelijk bezig met de vrouwtjes. De vraag van vandaag: heeft Quinten Timber al een vriendin?

Vriendin Quinten Timber
© Instagram: @Quintentimber

De 21-jarige middenvelder van Feyenoord heeft op dit moment geen vriendin, maar hij staat daar zeker voor open. Vorig jaar heeft hij de vrouw van zijn dromen namelijk al ontmoet, maar die heeft hij uit zijn handen laten glippen. Quinten kwam in Joe & The Juice in Amsterdam namelijk een vrouw tegen in een grijs trainingspak met een groene pet. De klik was er direct en Timber was op slag verliefd.

Vriendin Quinten Timber
© Instagram: @Quintentimber

Tot zijn grote spijt heeft hij haar niet om haar contactgegevens gevraagd, waarna hij de week erop met een leeg gevoel op de club kwam (toen nog FC Utrecht). Timber vertelde het aan zijn teamgenoten, maar dat hielp weinig. “Ze moesten lachen, maar hebben me niet geholpen”, liet hij weten in een interview met ESPN.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Vriendin Quinten Timber (FC Utrecht)
© Pro Shots

Vriendinoproep van Quinten Timber

Deze vrouw zat zo erg in zijn hoofd, dat hij via sociale media een oproep plaatste en het interview met ESPN aangreep om contact te zoeken. “Ik zoek je nog steeds”, vertelde hij in het interview. “Dus als je dit ziet, stuur me dan een berichtje.” Helaas voor Quinten heeft hij zijn droomvrouw nooit meer gesproken.

“Misschien heeft ze een vriend, misschien wilde ze me niet”

Quinten Timber

Later gaf hij in gesprek met Kenneth Perez bij Mirror Talk aan spijt te hebben van zijn oproep. “Dat was niet zo slim. Ik had niet verwacht dat het zo viraal zou gaan, maar dat was meteen een les voor me.” Wel vond hij het jammer dat zijn poging uiteindelijk mislukte. “Misschien heeft ze een vriend, misschien wilde ze me niet… So be it.”

Artikel verder na advertentie

Vriendin Quinten Timber (Feyenoord)
© Pro Shots

Vriendin van Jurriën Timber

Quinten Timber is niet de enige die wel van een geheimzinnige liefde houdt, want ook zijn broer Jurriën Timber speelt dat spel graag mee. Lees hier alles over de mysterieuze vriendin van Jurriën Timber.

Vriendin van Jurriën of Quinten Timber
© Instagram: @Quintentimber
Logo Goals and Glamour