Logo Goals and Glamour
De ‘vriendin’ van Wesley Sneijder: alle scharrels op een rij
© Instagram

oktober 2022 • Vriendin van

De ‘vriendin’ van Wesley Sneijder: alle scharrels op een rij

Ooit waren Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau hét showbizzkoppel van Nederland. Sneijder was echter te veel met andere vrouwen in de weer, waardoor Yolanthe het uitmaakte. Hoe zit dat nu? Is Wesley nog steeds verslaafd aan vrouwelijke aandacht? Kort antwoord: ja. Dit zijn de laatste ‘vriendinnen’ van Wesley Sneijder.

In zijn biografie wilde Sneijder niet al te veel kwijt over de breuk met Yolanthe. Toch gaf hij toe dat het koppel uit elkaar ging doordat hij te veel bezig was met ‘drank en andere vrouwen’. Maar spijt had hij wel, en niet zo’n beetje ook. “Het belangrijkste doel in mijn leven is om deze situatie nog te redden”, viel te lezen in zijn boek.

Yolanthe Cabau, de vriendin van Sneijder voor zijn scharrels
© Pro Shots

Ondanks dat Wesley en Yolanthe samen een zoontje hebben (Xess Xava), gooide Yolanthe die deur al vrij snel weer dicht. “Ik zal altijd van Wesley houden, maar ik gun hem een nieuwe vriendin. Als hij gelukkig is, ben ik dat ook”, vertelde ze in een interview met RTL Boulevard. En dus ging Wesley op zoek.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Gaby Blaaser

Had Gaby Blaaser iets met Sneijder?
© Instagram

Actrice en influencer Gaby Blaaser was een van de eersten die aan Sneijder werd gekoppeld, na zijn breuk met Yo. Gaby werd eerst aan broertje Rodney gekoppeld, maar daarna zou ze zoenend met Wesley gespot zijn (aldus onder andere Story en Shownieuws). De actrice heeft echter altijd ontkend dat er iets speelde.

Sofia Bianco

Begin 2022 dook de naam van Sofia Bianco op in de media. Volgens het Showbizzkanaal Juicechannel zouden zij en Wesley Sneijder samen zijn gezien. ,,Wesley Sneijder is gisteravond ook zoenend gespot met een dame: Sofia Bianco”, viel te lezen op het Instagram-account. Bianco woont in Amsterdam, maar is van Italiaanse afkomst. Meer dan een scharrel werd het echter niet.

Artikel verder na advertentie

Sofia Bianco, scharrel van Wesley Sneijder
© Instagram: @Sofiabianco10

Steffy Heruer

Het volgende liefdesavontuur van Wesley Sneijder was met Steffy Heruer, wederom gespot door Juicechannel. Steffy is een goede vriendin van Sarah van Zoelen, die destijds datete met André Hazes jr., weer een goede vriend van Wesley. In het dagelijks leven is Steffy lifestyle coach en vast een hele goede, want zelf maakte ze een uiterst vitale indruk.

Steffy Heruer, scharrel van Wesley Sneijder
© Instagram: @Steffyheruer
Steffy Heruer, scharrel van Wesley Sneijder
© Instagram: @Steffyheruer

Jotti Verbruggen

De meest recente liefde in het leven van Wesley luistert naar de naam Jotti Verbruggen (27). Jotti is voormalig Miss Elegantie, een Miss verkiezing in België. De knappe Belgische is influencer van beroep en ontsnapte in 2017 ternauwernood aan de dood nadat er een brand uitbrak in haar woning. Jotti deelde regelmatig Instagram Stories waarop ze te zien was met Sneijder. Inmiddels heeft ze bevestigd een tijdje te hebben gedatet met Sneijder, maar dat het nu over is tussen de twee. Gemiste kans Wesley!

Jotti Verbruggen, scharrel van Wesley Sneijder
© Instagram: @Jottiverbruggen
Jotti Verbruggen, scharrel van Wesley Sneijder
© Instagram: @Jottiverbruggen
Logo Goals and Glamour