Logo Goals and Glamour
Dit is de vrouw van Ruud van Nistelrooy
© Pro Shots / LinkedIn

augustus 2022 • Vriendin van

Dit is de vrouw van Ruud van Nistelrooy

Hij scoorde eerst zelf vanuit alle hoeken en standen, nu moet Ruud van Nistelrooy toekijken hoe zijn team dat doet. De coach van PSV wil hoge ogen gooien in Eindhoven, al blijft hij altijd bescheiden. Laten we eens in het privéleven van ‘Van the Man’ duiken. Leontien Smaats is sinds jaar en dag de vrouw van Van Nistelrooy. Hier vind je trouwens de vriendinnen van de PSV-spelers.

Ruud en Leontien zijn jeugdliefdes. Geen wonder dat hun huwelijk in 2004 plaatsvond in het Noord-Brabantse Geffen, Van Nistelrooy’s geboortedorp. Hoewel het echtpaar gesteld is op hun privacy en de bruiloft zoveel mogelijk geheim wilde houden, lukte dat niet. Heel Geffen was uitgelopen voor het feest en de pers was ruimschoots aanwezig.

Ruud van Nistelrooy and his wife Leontien Slaats

Van Nistelrooy heeft twee kinderen met Leontien

Goed, die heuglijke dag ligt inmiddels ver achter ons. Het gezin Van Nistelrooy is inmiddels uitgebreid met twee kinderen en Ruud is lang en breed gestopt met voetballen. Voor zijn trainers-carrière een vliegende start kreeg was hij druk met zijn Van Nistelrooy Foundation, waarmee hij kinderen wilde stimuleren hun talent te ontwikkelen. Vrouwlief Leontien was communicatie-manager van de stichting.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Door zijn PSV-verantwoordelijkheden moest hij in 2019 stoppen met de Foundation. Het geld dat in de stichting zat verdeelde hij over verschillende goede doelen voor kinderen. Want zo is Ruud dan ook wel weer.

Goed, we dwalen af. Veel foto’s zijn er niet te vinden van de vrouw van Van Nistelrooy: zoals gezegd, het gezin is gesteld op hun privacy. We hebben toch het een en ander aan beeld opgesnord.

Artikel verder na advertentie

View this post on Instagram

A post shared by Ruud van Nistelrooij (@rvnistelrooij)

Check dit bericht op Instagram:

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Goals and Glamour (@goalsandglamour)

Logo Goals and Glamour