?>
Logo Goals and Glamour

Peter R. de Vries gaat zich mengen in de wonderlijke wereld van het voetbal. De misdaadverslaggever wordt namelijk spelersmakelaar, samen met zijn zoon en Piet Keizer, de Ajax-held van weleer.

Peter R. snapt dat veel mensen zijn stap merkwaardig zullen vinden: “Maar de mensen die mij goed kennen weten dat ik al veertig jaar meer door sport dan door misdaad gefascineerd ben”, aldus De Vries. “Ik vind het ontzettend leuk dat ik de vaardigheden en ervaringen die ik de afgelopen 35 jaar heb opgedaan juist in deze tak van sport kwijt kan, in nauwe samenwerking met een coryfee als Piet Keizer en mijn zoon, die jurist is en zijn studie hierop gericht heeft. We zijn alle drie linkspoten en volgens mij een heel goed trio.”

Het bureau richt zich niet alleen op de eredivisie: “Het hangt er vanaf wat iemand kan. We hebben wel al sporters en spelers op het oog. De vraag is of zij met smart zaten te wachten tot wij ons bureau gingen beginnen”, zegt hij tegen AT5.

Piet Keizer kijkt uit naar de nieuwe weg die hij inslaat: “Ik ken Peter al meer dan 25 jaar en weet waar hij voor staat. En omgekeerd. We beginnen dit niet om snel en makkelijk onze slag te slaan, we willen vooral onze voldoening halen uit hoogwaardige dienstverlening waarbij de speler voorop staat, maar wel in samenwerking met coaches en clubs. Ik zelf wil spelers vooral technisch en individueel beter maken”, zegt de oud-Ajacied.

Trending