Logo Goals and Glamour
‘Theo Janssen is alweer bijna fit’
Theo Janssen © Pro Shots

januari 2014 • Shownieuws

‘Theo Janssen is alweer bijna fit’

Theo Janssen is alweer bijna klaar om terug op het trainingsveld te komen. De speler, die begin oktober vorig jaar de voorste kruisband van zijn rechterknie afscheurde, lijkt alweer voor zijn rentree te staan. Nog geen vier maanden later is de middenvelder van Vitesse echter klaar voor zijn rentree op het trainingsveld. ‘Of dat kan? Dat zie je toch?’

Normaal gesproken staan er zes tot negen maanden revalideren voor gescheurde kruisbanden. Na vier maanden is Theo echter alweer een eind op weg. Hij verwacht zelfs, dat hij volgende week alweer voluit mee kan trainen: “Op 6 februari is het precies vier maanden geleden, ik hoop dan weer aan te sluiten bij de groep”, zegt Janssen in Voetbal International. “Ik doe nu al bijna alles weer, alleen mijd ik nog de duels. Ik heb het gevoel dat ik alles weer aankan. De fysiotherapeut is heel erg tevreden.”

Janssen wil echter niet te vroeg juichen: “Je moet altijd rekening houden met een terugslag. Toch ga ik ervan uit dat ik dit seizoen nog een paar wedstrijden meespeel. Ik ben afhankelijk van de komende weken. We spelen veel duels, waardoor je als team minder gaat trainen. Dat betekent ook dat ik minder groepstrainingen kan doen. Dat is niet bevorderlijk voor mijn herstel.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour