Logo Goals and Glamour
Ontmoet Chantal Bles, de knappe vriendin van Robert Doornbos

april 2022 • Vriendin van

Ontmoet Chantal Bles, de knappe vriendin van Robert Doornbos

Chantal Bles is de vriendin van Robert Doornbos, de bekende Formule 1-analist en oud-coureur. De twee leerden elkaar in 2011 kennen en hebben twee kinderen: dochtertje Jada Mylena en zoontje Josh. Dat klinkt als een sprookje, maar een vreselijke ziekte gooide de afgelopen jaren roet in het eten.

© Instagram

Bij dochtertje Jada werd in 2018 nierkanker geconstateerd. De situatie was behoorlijk serieus, maar wonder boven wonder kwam hun dochter erbovenop. Jada is een jaar na de diagnose kankervrij verklaard. Het tweetal staat sindsdien een stuk dankbaarder in het leven, vertelden ze dit jaar in het programma Rooijakkers over de Vloer. “De eerste keer dat je met haar in een parkje loopt en er een beetje een windje waait en er een pluk haar wegwaait. Dat soort momenten vergeet je niet zo snel”, zei Robert.

Chantal (38) en Robert (40) zijn al meer dan tien jaar samen. Aan het begin liep Robert nogal hard van stapel: al op de derde date nam hij zijn vriendin in spé mee op city-trip naar Parijs. Het maakte weinig indruk op Chantal, die vond dat de oud-coureur nogal uit de hoogte deed. Robert wist haar uiteindelijk voor zich te winnen. Ze verloofden zich 10 jaar geleden al, maar van een bruiloft kwam het nooit. Niet zo verwonderlijk, gezien de roerige gebeurtenissen in hun leven. Deze kerst ging Robert opnieuw voor Chantal op de knieën.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

De vriendin van Robert Doornbos is al 17 jaar werkzaam in de televisiewereld als styliste: Chantal werkte onder meer bij The Voice, Koffietijd en Ziggo Sport. Fun fact: ze is het nichtje van Nicolette van Dam.

Robert Doornbos heeft een pikante side-business

Je hebt Chantal en Robert vast wel eens voorbij zien komen in hun gezamenlijke reclame voor een meubelbedrijf. Naast die schnabbel heeft Doornbos nog een andere business: hij verkoopt seksspeeltjes! Zijn bedrijf Kiiroo ontwikkelt onder meer ‘interactieve’ vibrators, uitgerust met bluetooth en wifi. De voordelen daarvan moet je zelf maar onderzoeken. Enfin, we dwalen af. Dit is Chantal Bles, de vriendin van Robert Doornbos!

Artikel verder na advertentie

Check hier de bloedmooie vriendin van Charles Leclerc!

© Instagram
© Instagram
© Instagram
Logo Goals and Glamour