Logo Goals and Glamour
De mooie Naomy is de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven
© Instagram

maart 2022 • Vriendin van

De mooie Naomy is de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven

De kersverse vriendin van Rico Verhoeven is Naomy van Beem. De kickbokser blijft daarmee in de ‘fitte’ hoek, want Naomy werkt als personal trainer. Ze timmert flink aan de weg als ondernemer: naast haar bedrijfje NVB Hustle Hard heeft de schone blondine een eigen personal training-app.

© Instagram

Rico en Naomy (beiden 32 jaar) leerden elkaar kennen via haar werk, maar er gingen al enige tijd geruchten dat ze meer deden dan gewichtheffen. De twee spierbundels werden regelmatig in het wild gespot, en gingen volgens Cosmpolitan ook al samen op vakantie. Bij de première van Rico’s documentaire verschenen ze voor het eerst officiëel hand in hand.

Zowel Rico en Naomy hebben kids uit een eerdere relatie. Drie stuks in het geval van de kickbokser, die hij samen met zijn ex Jacky Duchenne kreeg. De nieuwe vriendin van Rico Verhoeven heeft zoontje Isaiah, met wie ze samenwoont in Amsterdam .

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Naast haar job als personal trainer doet Naomy het ook heel behoorlijk op Instagram: ze heeft ruim 100.000 volgers. Vriendlief Rico doet het met bijna twee miljoen geïnteresseerden net iets beter. We vrolijken je dag graag op met wat foto’s van de vriendin van Rico Verhoeven!

View this post on Instagram

A post shared by 𝙉𝙑𝘽 | Hustle Hard (@naomyvanbeem)

© Instagram
© Instagram
Logo Goals and Glamour