Logo Goals and Glamour
De vrouw van Marc Overmars: voormalig Miss Nederland

februari 2022 • Vriendin van

De vrouw van Marc Overmars: voormalig Miss Nederland

Als we de vrouw van Marc Overmars zien, begrijpen we nóg minder waarom hij andere dames vieze appjes stuurde. De voormalig sportief directeur van Ajax heeft het namelijk geweldig getroffen. Chantal van Woensel is de vrouw van Marc Overmars, een voormalig Miss Nederland.

Het is alweer even geleden dat ze die Miss-verkiezing won: in 1995, om precies te zijn. Kort daarna liep ze Marc tegen het lijf. De twee zijn dus al jaren samen, maar trouwden pas in 2013. Ze kregen twee zoons: Frenkie en Nick.

© Proshots

Hoewel Marc het nodige aanrommelt met vastgoed in Amsterdam, is hij gehecht aan zijn geboortegrond. Het gezin Overmars woont in Epe, waar de voormalig aanvaller opgroeide. De plaatselijke voetbalclub had daar een jeugdtoernooi naar hem vernoemd. Daar is deze week haastig een streep doorheen gezet.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

De gevolgen voor Marc’s gezinssituatie blijven onduidelijk: in een verklaring vroeg hij wel om zijn gezin met rust te laten. In betere tijden nam de vrouw van Overmars regelmatig naast hem op de Ajax-tribune plaats.

© Proshots
Logo Goals and Glamour