Logo Goals and Glamour
Ramona is de leuke vriendin van Thomas Krol
© Instagram

februari 2022 • Vriendin van

Ramona is de leuke vriendin van Thomas Krol

De vriendin van Thomas Krol is, hoe kan het ook anders, een collega-schaatster. We hebben het over Ramona Westerhuis, die zowel actief is in shorttrack als de langebaan. Anders dan haar vriend staat haar carrière nog in de kinderschoenen.

Vriendin Krol
© Instagram

Niet zo gek, want Thomas (29) en Ramona (19) schelen wat jaartjes. Hoelang ze al samen zijn is niet helemaal duidelijk, al dook hun eerste gezamenlijke Insta-kiekje deze zomer op. Ze lijken sindsdien onafscheidelijk.

Ramona’s loopbaan kent de nodige ups en downs, want ze was lang uit de roulatie vanwege een val. Gelukkig kon ze afgelopen seizoen haar debuut maken bij de senioren. De Olympische Spelen laten dus nog even op zich wachten, en vanwege de pandemie mag ze vriendlief ook niet aanmoedigen in Peking. Daarom zag de vriendin van Thomas Krol op tv hoe vriendlief een zilveren medaille pakte. Met de schoonfamilie, zo weet De Stentor.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

View this post on Instagram

A post shared by Ramona Westerhuis (@ramonawesterhuis)

Door blessureleed moest Ramona haar schaatsambities dus enigszins in de ijskast zetten (haha), maar ook voor Thomas houdt het leven niet op als hij de baan verlaat. Hij is hard bezig om zijn grote passie werkelijkheid te maken: piloot worden. “Elk vrij minuutje tussen de trainingen door of op trainingskamp zit ik achter de flight simulator”, vertelt hij aan de NOS. “Ik heb een programma op mijn laptop staan en dan probeer ik alle vluchten van bijvoorbeeld KLM zo goed mogelijk uit te voeren. Ik heb zonder te liegen al duizenden uren gemaakt.”

Krol is bloedserieus met zijn ambities, want hij zei zelfs te schaatsen om de studie voor piloot te kunnen betalen. Hij zal nog even door moeten, want die opleiding kost een ton.

Artikel verder na advertentie

Oké, back to business: dit is dus Ramona Westerhuis, de vriendin van Thomas Krol.

Hier vind je alle liefjes van onze schaatsers en schaatstsers op een rij!

Ramona is de vriendin van Thomas Krol
© Instagram
Romana Westerhuis
© Instagram
Vriendin Thomas Krol
© Instagram
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Goals and Glamour (@goalsandglamour)

Logo Goals and Glamour