?>
Logo Goals and Glamour
Dit is Lisa Evans, de vriendin van superspits Vivianne Miedema

De vriendin van Vivianne Miedema is Lisa Evans, zelf ook een bekende naam in het vrouwenvoetbal. De twee leerden elkaar kennen als teamgenoten bij Bayern München, in 2015. Ze speelden ook lang samen bij Arsenal.

© Instagram

Lisa (29) kan zowel als back en winger uit de voeten, terwijl Vivianne (25) natuurlijk bekendstaat als absolute goalgetter. De superspits maakte afgelopen september haar 100e doelpunt voor Arsenal. Beiden hebben dan ook behoorlijk wat caps op hun naam staan in het nationale team. Miedema al meer dan 100 voor Nederland en Evans bijna hetzelfde aantal voor de Schotse ploeg.

De vonk tussen de twee sloeg dus over bij Bayern in 2016, waarop Miedema een jaar later de overstap maakte naar Arsenal. De vriendin van Miedema maakte niet veel later dezelfde transfer, waardoor de twee weer herenigd werden. Hoewel Vivianne als doelpuntenmachine altijd verzekerd is van een basisplek, geldt dat voor Lisa niet. Ze wordt op dit moment dan ook verhuurd aan West Ham United.

Gelukkig nog lekker in Londen, waardoor het tweetal elkaar niet hoeft te missen. Dit is Lisa Evans, de vriendin van Vivianne Miedema!

Check alle partners van de Oranje Leeuwinnen hier!

© Instagram
© Instagram
© Instagram

Trending