Logo Goals and Glamour
Dit is de vriend van Oranje Leeuwin Dominique Janssen

april 2022 • Vriendin van

Dit is de vriend van Oranje Leeuwin Dominique Janssen

Dominique Janssen maakte een roerige tijd door in de liefde, maar is alweer twee jaar in de wolken. Patrick Platins is de vriend van Dominique Janssen, een Duitse ex-doelman. Waarschijnlijk leerden de twee elkaar op de ‘werkvloer’ kennen.

Vriend van Dominique Janssen
© Instagram

Lange tijd speelde Dominique met de achternaam Bloodworth op haar shirt. Brandon Bloodworth was toen nog haar echtgenoot. De Limburgse voetbalster maakte in de zomer van 2020 bekend te gaan scheiden van de Amerikaan, met wie ze twee jaar getrouwd was. “Het was een van de moeilijkste beslissingen in mijn leven. Brandon en ik hebben ervoor gekozen om uit elkaar te gaan. Na een fijne tijd samen, scheiden onze wegen hier”, schreef ze.

Niet lang daarna kwam de nieuwe vriend van Janssen, Patrick, in beeld. Ze leerden elkaar kennen via Vfl Wolfsburg, waar Dominique sinds 2019 in het dameselftal speelt (ze kwam daarvoor uit voor Arsenal). Patrick heeft bij Wolfsburg een verleden als doelman, maar schopte het nooit tot de hoofdmacht. Hij is tegenwoordig keeperstrainer bij de Duitse club.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

De vriend van Dominique Janssen scheelt wat jaartjes met zijn wederhelft: een decennium, om precies te zijn. Patrick is 37, Dominique 27. Dat doet niets af aan hun verliefdheid, want op Instagram wordt het ene na het andere romantische kiekje gedeeld.

© Instagram
© Instagram
© Instagram
© Instagram
Logo Goals and Glamour