?>
Logo Goals and Glamour
Dit is de vriendin van Daniëlle van de Donk, ervaren Oranje Leeuwin
© Instagram

Zoals wel meer Oranje Leeuwinnen vond Daniëlle de liefde bij een ploeggenoot. Beth Mead is de vriendin van Daniëlle van de Donk. De twee speelden jarenlang samen bij Arsenal, maar Daniëlle verkaste in 2021 naar Olympique Lyon.

Beth is de vriendin van Daniëlle van de Donk
© Instagram

Daniëlle (30) en Beth (26) speelden lang samen, maar stonden ook meermaals tegenover elkaar. De vriendin van Van de Donk is als aanvaller vaste waarde bij het Engelse elftal. Daniëlle speelt als aanvallende middenvelder. In de 123 interlands die ze voor de Leeuwinnen speelde, scoorde ze 32 keer.

Hoewel Beth een Engelse is, speelde haar huidige vriendin eerder bij Arsenal dan zij. Daniëlle kwam in 2015 in dienst van de Gunners, Beth volgde twee jaar later. Dat de twee ook binnen de lijnen oog voor elkaar hebben, is te zien in onderstaande video. Daar wordt Beth snoeihard onderuit gehaald en is haar vriendin er als de kippen bij om de scheidsrechter van repliek te voorzien. Schattig!

Kleine slag om de arm: het is wel een tijdje geleden dat Daniëlle en Beth samen op Instagram verschenen. Zou de liefde zijn bekoeld sinds Daniëlle’s overstap naar Lyon? Hoe het ook zij, hier wat mooie kiekjes van de vriendin van Daniëlle van de Donk.

© Instagram
© Instagram
© Instagram

Trending