Logo Goals and Glamour
Heeft Oranje Leeuwin Daniëlle van de Donk een partner?
© Instagram

oktober 2022 • Vriendin van

Heeft Oranje Leeuwin Daniëlle van de Donk een partner?

Daniëlle van de Donk is momenteel vrijgezel, nadat haar relatie met Arsenal-ploeggenoot Beth Mead op de klippen liep. Daniëlle verkaste in 2021 naar Olympique Lyon, en dat leek ook meteen het einde van hun liefdesverhaal te betekenen. Saillant detail: Mead is nu samen met een andere Oranje Leeuwin, Vivianne Miedema.

Beth is de vriendin van Daniëlle van de Donk
© Instagram

Daniëlle (30) en Beth (26) speelden lang samen, maar stonden ook meermaals tegenover elkaar. De ex-vriendin van Van de Donk is als aanvaller vaste waarde bij het Engels elftal, waar ze afgelopen EK de sterren van de hemel speelde. Daniëlle scoort als aanvallende middenvelder veelvuldig bij de Oranje Leeuwinnen.

Hoewel Beth een Engelse is, speelde Daniëlle eerder bij Arsenal dan zij. Ze kwam in 2015 in dienst van de Gunners, Beth volgde twee jaar later. Dat de twee ook binnen de lijnen oog voor elkaar hadden, is te zien in onderstaande video. Daar wordt Beth snoeihard onderuit gehaald en is haar ex er als de kippen bij om de scheidsrechter van repliek te voorzien. Schattig!

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Beth Mead gets tackled, Danielle Van de Donk shoves referee.

De twee maakten hun relatiebreuk niet wereldkundig, maar het viel volgers wel op dat er al een tijdje geen gezamenlijke foto’s op Instagram verschenen. Tegelijkertijd was Beth in de ene na de andere Story van Miedema te zien. Van haat en nijd lijkt overigens geen sprake: zowel Beth als Daniëlle hebben hun gezamenlijke vakantiefoto’s gewoon laten staan. En zo hoort het ook.

Lang verhaal kort: tijd om je Tinder op locatie Lyon te zetten, want Daniëlle van de Donk is weer op de markt!

Artikel verder na advertentie

© Instagram
© Instagram
© Instagram
Logo Goals and Glamour