Logo Goals and Glamour
Salaris en vermogen van Daley Blind, grootverdiener bij Ajax

december 2022 • Salaris van

Salaris en vermogen van Daley Blind, grootverdiener bij Ajax

Wat is het salaris en vermogen van Daley Blind, die al jaren één als van de vaste waardes bij Ajax geldt? De verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, is een absolute grootverdiener in Amsterdam. Dat is hij natuurlijk ook gewend na een paar seizoenen in de lucratieve Premier League. Wat verdient Daley Blind bij Ajax? Wij hebben het voor je uitgezocht. Hier vind je trouwens alle salarissen van de beste Ajax-spelers.

© Instagram

Om maar met de deur in huis te vallen: natuurlijk krijgt Blind niet het miljoenensalaris dat hij bij Manchester United gewend was. Dat kwam al gauw neer op een paar ton per week, en dat kan Ajax natuurlijk niet ophoesten. Dat betekent niet dat het gezin Blind hoeft te treuren, want volgens de Spaanse krant Marca is het salaris van Blind alsnog drie miljoen euro per jaar. Salary Sport zet daar twee miljoen tegenover, al zal dat misschien zonder de nodige bonussen zijn.

Wat doet Blind met zijn enorme vermogen?

Daley Blind strijkt dus meer dan voldoende salaris op om zijn gezin goed te verwennen en af en toe op een luxe vakantie te gaan. Maar waar steekt hij zijn miljoenen nog meer in? Onder meer in een peperduur penthouse aan de Zuidas in Amsterdam, waar hij samen met Candy-rae en zijn twee dochtertjes woont. Prijskaartje: dik 2,5 miljoen. Daley weet dat er met vastgoed in de hoofdstad voldoende te verdienen valt, want hij investeerde ook in een rij appartementen in de wijk Buitenveldert.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

© Instagram
© Instagram
© Instagram
Logo Goals and Glamour