Logo Goals and Glamour
De vriend van Laetitia Gerards, bekend van Wie is de Mol
© Instagram

januari 2022 • Vriendin van

De vriend van Laetitia Gerards, bekend van Wie is de Mol

Wie is de vriend van Laetitia Gerards, de bevallige operazangeres én kersverse deeleneemsters aan Wie is de Mol? Of, de belangrijkste vraag: heeft ze eigenlijk een vriend? Slecht nieuws voor de liefhebbers, want ja, die heeft ze. Thomas Beijer is de vriend van Laetitia Gerards. Ze zoekt het (enigzins) in hetzelfde straatje, want Thomas staat te boek als meesterpianist.

Leatitia Gerards vriend
© Instagram

Laetitia (29) en Thomas leerden elkaar kennen in 2017 en gingen vijf maanden later samenwonen in Amsterdam. Ze hebben inmiddels een appartement gekocht in de hoofdstad, inclusief tuin met tuinhuisje. Daar betaalden de twee uiteraard de hoofdprijs voor, want een tuin (laat staan huisje) vind je niet snel in Amsterdam.

Dat tuinhuisje wordt door beide muzikanten veelvuldig gebruikt als repititiehok. Wel is Laetitia soms bang voor klachten van de buren, verklapte ze in 2018 aan het Eindhovens Dagblad. “Je zal maar een operazangeres als buurvrouw hebben”, zei ze.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Het hypertalentvolle tweetal treedt geregeld samen op en Thomas schreef zelfs een muziekstuk voor haar: A Lock Without a Key. “Vanuit onze studio in de tuin liep ik regelmatig naar de woonkamer om haar te vragen of dat wat ik bedacht had, voor haar zou werken”, vertelt vriend Thomas aan spotgroningen.nl. Klinkt alsof de liefde tussen deze twee nog lang niet voorbij is.

Vriend Laetitia Gerards is Thomas Beijer
© Instagram
Laetitia Gerards Wie is de Mol
© Instagram
Thomas Beijer is de vriend van Laetitia Gerards
© Instagram
Vriend Laetitia Gerards
© Instagram
Logo Goals and Glamour