Logo Goals and Glamour
Salarissen van de Feyenoord-spelers: 5 grootverdieners in 2022
© Pro Shots

maart 2022 • Salaris van

Salarissen van de Feyenoord-spelers: 5 grootverdieners in 2022

Hoe hoog zijn de salarissen bij Feyenoord? Het moge duidelijk zijn dat de portemonnee van de aartsrivaal groter is, maar ook voetballen in de Kuip is geen liefdadigheidsbezigheid. We hebben de bestverdienende Feyenoord-spelers op een rijtje gezet. Meer lezen over geld? Hier vind je de grootverdieners van Ajax.

Jens Toornstra

Salaris van Jens Toonstra
© Pro Shots

Deze oudgediende is al sinds 2014 in Rotterdamse dienst, en daar is het salaris van Toornstra dan ook naar. Volgens AD-journalist Mikos Gouka maakte Feyenoord de aanvaller miljonair. Keiharde cijfers zijn er niet, maar de website Salary Sports meldt dat Toornstra ruim een half miljoen per jaar verdient.

Alireza Jahanbakhsh

Salaris van Jahanbaksh
© Pro Shots

Arne Slot haalde zijn voormalig pupil terug uit de Premier League, waar ze beter betalen dan in de Eredivisie. Het salaris van Jahanbakhsh is dan ook flink lager dan hij de afgelopen seizoenen in Engeland gewend was. Dat lag eerst rond de drie miljoen per jaar, waar volgens Salary Sports een half miljoen van is overgebleven.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Orkun Kokcu

Salaris van Kokcu
© Pro Shots

Er werd in 2020 van alle kanten getrokken aan deze groeibriljant, dus moest Feyenoord een goed aanbod doen om hem te behouden. Het salaris van Kokcu was voorheen lager dan sommige wisselspelers, wist VI-journalist Martijn Krabbendam. De onderhandelingen slaagden, want de middenvelder verlengde zijn contract tot 2025. Wat hij precies verdient is onduidelijk, maar het zal overeenkomen met de andere namen in dit lijstje.

Logo Goals and Glamour