Logo Goals and Glamour
Feyenoord-aanwinst Pedersen regelt hockeymeisje

november 2021 • Vriendin van

Feyenoord-aanwinst Pedersen regelt hockeymeisje

Marcus Pedersen was deze zomer één van de aanwinsten van Feyenoord, en strijdt met Lutsharel Geertruida om de rechtsbackpositie. Pedersen is vaste prik in de selectie van de Rotterdammers én die van Noorwegen. De Scandinaviër heeft zijn draai razendsnel gevonden in Nederland, want hij sloeg binnen no time een hockey-talent aan de haak. Noor Omrani is de vriendin van Pedersen!

© Instagram

Noor, die Tunesische roots heeft, werd geboren in 2000. Als je een beetje bekend ben in het hockey klinkt haar naam misschien bekend. Ze doet het uitstekend bij HC ‘s-Hertogenbosch, waar ze vorig jaar landskampioen werd. Daarnaast won ze de Europese league in Amsterdam. Geen wonder dat de talentvolle dame vaste speelster van Jong Oranje is.

En hoe hebben de twee tortelduifjes elkaar dan ontmoet? Bij FHM doet Noor daar een boekje over open. “Een vriend van mij werkt bij Feyenoord. Ik had hem geholpen met z’n scriptie, waarna hij mij uitnodigde om een keer bij een wedstrijd van Feyenoord te komen kijken”, vertelt ze. “Marcus viel mij toen al op, want hij speelde heel goed en had een assist. Een maandje later zijn we nog een keer gaan kijken en na de wedstrijd gingen we nog even wat drinken in de spelerslounge.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Van het een kwam het ander, en nu is de liefde Instagram official. We gaan die cliché-opmerking dat Pedersen ook buiten het veld scoort niet maken (maar stiekem denken we het wel). Dit is Noor Omrani, de vriendin van Marcus Pedersen!

Noor Omrani, vriendin Marcus Pedersen
© Instagram
© Instagram
© Instagram
Logo Goals and Glamour