Logo Goals and Glamour
Dit is het salaris van Lukaku, de grootverdiener van Chelsea

november 2021 • Vriendin van

Dit is het salaris van Lukaku, de grootverdiener van Chelsea

Romelu Lukaku legt ze bij elke club gemakkelijk in het netje, en dat is bij de Rode Duivels niet anders. De boomlange krachpatser heeft alles wat je in een spits wenst. Geen wonder dus dat Chelsea deze zomer maar wat graag met Lukaku aan de haal ging, na zijn topperiode bij Internazionale. Wat krijgt de goalgetter eigenlijk terug voor zijn doelpunten? Wat is het salaris van Romelu Lukaku?

© Instagram

Bij Internazionale mocht Lukaku al een jaarloon van 7,5 miljoen incasseren. Logisch dus dat de Londenaren dat moesten overtoepen om de Belgische topspits aan zich te binden. Volgens The Athletic maakt Chelsea wekelijks tussen de 380.000 euro en 450.000 euro over aan Lukaku. Een klein rekensommetje leert dus dat de spits een salaris van dik 20 miljoen euro per jaar opstrijkt! Hij tekende bovendien een contract voor vijf seizoenen.

Lukaku is de topverdiener van Chelsea én België

Het vorstelijke salaris van Lukaku maakt hem in één klap de absolute topverdiener van Chelsea. N’Gola Kanté komt met een weeksalaris van 340.000 euro enigzins in de buurt. Ook bij de nationale ploeg van België torent de spits letterlijk en figuurlijk boven de rest uit. Alleen die twee andere toppers, Kevin De Buryne en Eden Hazard, verdienen ongeveer net zoveel als Lukaku.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

En dan nu de vraag: welke dame laat hij meegenieten van dat fortuin? Dat is de grote vraag, want Romelu schijnt nogal een womanizer te zijn. Volgens de laatste berichten was Sarah Mens de vriendin van Lukaku. Juist, dat is de dochter van RTL-presentator Harry Mens.

© Instagram
© Instagram
© Instagram
Logo Goals and Glamour