Logo Goals and Glamour
Nieuwe prins: is dit de vriend van Alexia?
© Koninklijkhuis.nl / Instagram

september 2021 • Shownieuws

Nieuwe prins: is dit de vriend van Alexia?

Prinses Amalia mag dan de troonopvolgster zijn, het is haar kleine zusje Alexia die doorgaans de troon steelt. Alexia van Oranje is een echte tiener en houdt er een actief social media-leven op na. En daar viel fans iets opvallends op: Alexia heeft een liefje! Maar wie is de vriend van Alexia en waar zijn de geruchten eigenlijk op gebaseerd?

Alexia vriend
© Koninklijkhuis.nl

Alexia begon eind augustus 2021 aan een nieuwe schoolloopbaan aan de prestigieuze UWC Atlantic College in Wales. Daar is ze een klasgenootje van meerdere royalties, waaronder bijvoorbeeld de Spaanse prinses Leonor. In Spanje staat Alexia trouwens niet al te fraai bekend. Onze prinses zou wel eens een slechte invloed op Leonor kunnen zijn, door haar rebelse karakter. Zo schijnt ze wel eens een sigaretje te roken en ‘opstandig’ zijn.

‘Vriend van Alexia mee op vakantie’

Wat daar van waar is weten we niet, maar feit is wel dat vorige week een foto uitlekte waarin ‘Alexia’ in innige omhelzing met een jongen te zien is. ‘Love you’, staat erbij. Dat was amper een maand nadat ze op haar nieuwe kostschool in Wales begon, dus. We zeggen ‘Alexia’, omdat je heel erg je best moet doen om de prinses in de foto te herkennen. Waar de foto vandaan komt is bovendien niet duidelijk: als Alexia al Instagram heeft, is haar account grondig afgeschermd.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Vriend van Alexia
© YouTube

Toch zijn er meer geruchten: zo zouden zowel Amalia als Alexia hun vriendjes hebben meegenomen op vakantie naar Griekenland, en zou Alexia een Story hebben gedeeld waarin ze bootjevaart met een mysterieuze jongeman. We zullen te zijner tijd weten of er inderdaad een potentiële prins aan de familie wordt toegevoegd. Tot die tijd moeten we het met een vage foto doen.

Logo Goals and Glamour