Logo Goals and Glamour
Dit is de bloedmooie vriendin van Zahavi
© Pro Shots

september 2021 • Shownieuws

Dit is de bloedmooie vriendin van Zahavi

Bij PSV koesteren ze hun topspits Zahavi: de Israëlier schiet ze er vanuit alle hoeken en standen in. Daar staat een vorstelijk salaris tegenover. Zahavi casht naar verluidt 2,5 miljoen euro per jaar. Dat geld gebruikt hij onder andere om met zijn meisje de wereld rond te reizen, zo zien we op Instagram. Ontmoet Shay Zahavi, de vriendin van Eran Zahavi! Of vrouw, eigenlijk, want de twee zijn getrouwd.

Vriendin Zahavi
© Instagram

Eran bevindt zich met zijn 34 jaar in de herfst van zijn carrière. Hoe oud Shay is weten we niet, maar de lieftallige echtgenote van de aanvaller doet alles om jong te blijven. Op Insta zien we haar in alle mogelijke houdingen in de gym staan. Jep, ook de vrouw van Zahavi is een echte fitgirl. En dat terwijl ze al drie kinderen op de wereld zette!

Vriendin van Zahavi beleefde angstige momenten in Nederland

Zahavi en Shay zijn al jarenlang samen en reisden voor Eran’s voetbalcarrière de hele wereld rond: onder meer Italië en China werden aangedaan. De reis eindigde (voorlopig) in Eindhoven, waar Zahavi al 22 keer trefzeker was. Shay beleefde helaas minder mooie momenten in Nederland. Terwijl Zahavi in mei 2021 op weg was naar een wedstrijd, werden zijn vrouw en kinderen overvallen. Dat ging op brute wijze: ze werden bedreigd met een vuurwapen en vastgebonden met tape op hun mond.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

“Met de kinderen gaat het naar omstandigheden goed”, zei Shay over het vreselijke incident. “We zullen tijd nodig hebben om dit mentaal te verwerken.”

Het lijkt inmiddels beter te gaan, want sinds het incident plaatste Shay de ene na de andere foto op zonovergoten locaties. Even helemaal weg, dat begrijpen we best. Hieronder een kleine bloemlezing van Shay Zahavi, de vriendin van Zahavi.

Artikel verder na advertentie

Zahavi vriendin
© Instagram
Dit is de vriendin van Zahavi
© Instagram
Vriendin Zahavi
© Instagram
Shay Zahavi
© Instagram
Vrouw van Zahavi
© Instagram
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Goals and Glamour (@goalsandglamour)

Logo Goals and Glamour