Logo Goals and Glamour
Waar kijk je vandaag voetbal op tv?
AMSTERDAM, 07-08-2021, JohanCruyff Arena, Dutch Football Preseason 2021 / 2021 JohanCruyff schaal between Ajax and PSV 0-4. PSV player Noni Madueke celebrates the 0-2

augustus 2021 • Voetbalnieuws

Waar kijk je vandaag voetbal op tv?

Ben je een groot voetballiefhebber en zie je graag live jouw favoriete voetbalclub in actie? Gelukkig kan dat tegenwoordig op verschillende manieren. Zo kun je via de televisie kijken, maar ook via je laptop, tablet of telefoon. Handig, want zo mis je nooit wat! Mits je weet waar je welke wedstrijd kijkt natuurlijk.

Met je tv abonnement live naar voetbal kijken

Heb je een basispakket bij je televisie provider? Dan kun je via een aantal zenders gratis en live naar voetbal kijken. Kijk bijvoorbeeld via de NPO naar interlandvoetbal, via SBS6 naar Champions League-voetbal en via RTL 7 naar Europe League-voetbal. Via de zender Eurosport kun je niet alleen naar de Franse Ligue 1 en de Italiaanse Serie A kijken, maar ook naar het Franse bekertoernooi Coupe de la Ligue en de Emirates Cup. FA-cup voetbal en Premier League-samenvattingen kijk je via de BBC en de Eredivisie kun je zien via de zender ESPN Eredivisie. Wil je precies weten wat voor voetbal op tv vandaag te zien is? Dat kan uiteraard via de normale tv gids, maar er bestaat ook een speciale voetbal tv gids van Voetbal Vandaag waarmee je precies kunt zien wie wanneer speelt.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

De voordelen van een speciale voetbal tv gids

Naast dat de speciale voetbal tv gids van Voetbal Vandaag een duidelijk en actueel overzicht biedt van alle voetbalwedstrijden die je vandaag kunt kijken via de televisie of een live stream, zie je hier ook de live tussenstanden en uitslagen. Heb je een vrije middag of avond en heb je zin om voetbal te kijken? Je kunt de gids er op elk moment van de dag bijpakken om te zien wie er spelen. Ook kun je met de gids zien welke voetbalwedstrijden voor morgen en voor de rest van de week op de planning staan. Het overzicht van de wedstrijden is verdeeld in handige blokken en ook kun je de wedstrijden filteren op chronologische volgorde of competities. De gids heeft geen reclame, zodat het overzicht simpel en duidelijk blijft, en er is zowel aandacht voor Nederlands als buitenlands voetbal.

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour