Logo Goals and Glamour
Ontmoet Kate, de piepjonge vriendin van Dirk Kuyt
© Ziggo / Facebook

Vriendin van

Ontmoet Kate, de piepjonge vriendin van Dirk Kuyt

Dirk Kuyt stond voor werklust en oud-Hollandse gezelligheid, en profileerde zichzelf graag als ‘family man’. Maar de visserszoon uit Katwijk was duidelijk toe aan een nieuw imago. Als kersverse analist onthulde hij een nieuwe look, en daar hoort ook een andere liefde bij. Wij stellen je voor aan Kate, de vriendin van Kuyt.

View this post on Instagram

A post shared by Weekblad Weekend (@weekbladweekend)

De huidige ADO Den Haag-trainer was 22 jaar samen met Gertrude, tot er op 6 juni 2020 een bruut einde aan het huwelijk kwam. De oud-spits bleek er in Amsterdam een ander vriendinnetje op na te houden: Kate dus. Dat hebben de hoofdpersonen natuurlijk niet zelf verteld, maar werd opgetekend door Privé. Die hoorden het weer van een loslippige vriendin van Gertrude.

Dirk bracht steeds meer tijd door met Kate, en besloot dat uiteindelijk maar op te biechten aan Gertrude. Een scheiding was het logische gevolg, waarbij de kapitale villa van het echtpaar te koop werd gezet (en inmiddels voor ruim 6,5 miljoen euro is verkocht). Naar verluidt mag Gertrude de koopsom houden.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Terug naar de vriendin van Kuyt. Kate Ruinemans is 29 en dat is flink wat jaartjes jonger dan Dirk (40). De vonk sloeg over toen Kate bij de Dirk Kuyt Foundation als projectmanager werkte. De ex-Feyenoorder weet wie hij uitkiest, want Kate was ook werkzaam als model. Ze deed in 2009 mee aan de verkiezingen voor Miss Overijssel. Om je een beeld te geven: Kuyt was destijds vaste kracht bij Liverpool en Kate net 18.

Enfin, leeftijd is ook maar een getal. Dirk en Kate zijn al aan het hokken en deze villa in Noordwijk wordt hun liefdesnest. Geen probleem voor Kuyt, wiens vermogen volgens Quote zo’n 30 miljoen euro telt. Rest ons niets anders dan ze veel geluk te wensen, toch? Hieronder wat plaatjes van de vriendin van Kuyt, die geen Insta heeft.

Artikel verder na advertentie

Kate is de vriendin van Kuyt
© Facebook
Vriendin Kuyt
© Facebook

Check dit bericht ook op Instagram:

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Goals and Glamour (@goalsandglamour)

Logo Goals and Glamour