?>
Logo Goals and Glamour
Dit is Noa, de bloedmooie vriendin van Cody Gakpo
© Pro Shots / Instagram

Cody Gakpo geldt als één van de grootste talenten op de Nederlandse Eredivisie-velden. Kijk daar zijn wereldgoal tegen FC Groningen maar op na. De aanvaller zal stiekem hopen op een plekje in de Oranje-basis. In de thuiswedstrijden tegen Montenegro en Turkije zal zijn meisje hem vast toejuichen vanaf de tribunes. En wat voor meisje! We stellen je graag voor aan Noa van der Bij, de vriendin van Gakpo.

Vriendin Gakpo
© Instagram

We kunnen je niet vertellen hoe de vonk tussen Cody (21) en Noa oversloeg, maar die liefde lijkt vrij pril. De eerste foto van de tortelduifjes verscheen in kerst 2020 op beide Insta’s. Cody is een geboren en getogen Eindhovenaar en snorde zijn meisje ook op in Brabant. Als we haar LinkedIn-pagina mogen geloven, volgt de vriendin van Gakpo een HBO-studie aan Avans Hogeschool en werkt ze parttime als gastvrouw.

Dat Gakpo’s achternaam niet bepaald Brabants klinkt heeft een reden. Hoewel zijn moeder uit het Brabantse Oirschot komt, is zijn vader Togolees. Pa Gakpo werd verliefd toen Cody’s moeder in Togo op vakantie was. Van het een kwam het ander, vertelt de voetballer aan het AD. Zijn vader verhuisde 30 jaar geleden naar Nederland. “De liefde achterna, ja, zo kun je het noemen. Hij heeft later ook nog bij PSV gespeeld, in de amateurtak. Met ­onder anderen René van de Kerkhof.”

Gakpo schopte het tot de profs en mag nu hopen op een debuut in het Nederlands elftal. Maar goed, we zijn wat afgedwaald. Hieronder een kleine bloemlezing van Noa, de vriendin van Gakpo. Uiteraard is de blondine ook te volgen op Instagram.

Noa
© Instagram
Noa van der Bij
© Instagram
Vriendin Gakpo
© Instagram
Vriendin PSV-aanvaller Cody
© Instagram
Gakpo's vriendin
© Instagram

Trending

Versch!