Logo Goals and Glamour
Lilian Marijnissen doet het met voetbalverslaggever
© Pro Shots / Instagram

maart 2021 • Vriendin van

Lilian Marijnissen doet het met voetbalverslaggever

Lilian Marijnissen is niet weg te denken als gezicht van de SP, maar over haar privéleven weten we weinig. Het is niet zo mysterieus is als de vriendin van Mark Rutte, maar ook Lillian (35) rept weinig over haar beslommeringen naast de politiek. Kinderen heeft ze in ieder geval niet, een vriend wel. En nee, dat is niet oude vlam Jan Slagter. De vriend van Lilian Marijnissen heet Bart Nolles, die je kunt kennen als presentator van de Europa League.

Bart is de vriend van Lilian Marijnissen
© Instagram

De Europa League is maar een bijbaantje voor Bart (38), want hij is eigenlijk presentator van RTV Rijnmond. Daar presenteert hij onder andere de voetbaltalkshow FC Rijnmond. De connectie met Lillian is snel gelegd: de dochter van Jan Marijnissen is (net als pa Jan) groot fan van Feyenoord. Het tweetal heeft elkaar ook ontmoet in de Kuip.

“Ik ben daar vaak aan het werk en Lilian is een echte Feyenoord-supporter”, vertelde Bart aan De Telegraaf.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Lillian bevestigde haar relatie met Bart in 2019 en woonde ook even samen met haar nieuwe vriend, in Oss. Dat duurde niet heel lang, want kort daarna kreeg de presentator zijn baan bij RTV Rijnmond aangeboden. Hij verhuisde daarom naar een appartement in Rhoon, nabij Rotterdam.

Een LAT-relatie dus, voor het ijverige stel. Maar dat doet absoluut geen afbreuk aan de liefde tussen Lillian en Bart, vertelt een bron aan Story: “Het gaat heel goed tussen Bart en Lilian, ze zijn nog steeds erg verliefd.” Gelukkig maar.

Artikel verder na advertentie

Uiteraard konden de heren van VI het niet laten om in 2019 wat grapjes te maken over de vriend van Lilian Marijnissen.

De mannen hebben lol om nieuwe relatie presentator RTL | VERONICA INSIDE
Lilian Marijnissen is Feyenoord-fan
© Instagram
Logo Goals and Glamour