Logo Goals and Glamour
Ontmoet het knappe zusje van Max Verstappen: Victoria
© Pro Shots / Instagram

december 2021 • Vriendin van

Ontmoet het knappe zusje van Max Verstappen: Victoria

Het is Max dat de klok slaat in de familie Verstappen, maar trouwe volgers weten natuurlijk dat de racekoning ook een zusje heeft. Victoria is de tweede telg van Jos Verstappen, en werd geboren in 1999. Twee jaartjes jonger dan Max, dus. Ook Victoria Verstappen pakt graag de shine, al houdt ze er een stuk braver leven dan broerlief op na.

© Instagram

Waar Max nog lekker van het leven geniet, is Victoria namelijk al moeder. Haar eerste kindje, zoon Luka, werd in december vorig jaar geboren. Victoria en haar vriend Tom Heuts laten er geen gras over groeien, want ze inmiddels alweer zwanger van de tweede.

Dat betekent niet dat Victoria alleen een brave huismoeder is: ook voor haar is het circuit geen onbekend terrein. Zo won ze in 2017 de 100 mijl race op het Genk International Karting Circuit. Ook is ze vaak in de pitbox van Max te spotten tijdens race-weekenden.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Toch is het haar vooral om haar carrière als moeder te doen, vertelde ze onlangs aan De Telegraaf. Ze wil graag een boegbeeld zijn voor jonge moeders. “Het moet natuurlijk wel zo uitkomen en goed zitten met je partner, maar dat is gelukkig het geval. De tweede, ook een jongetje, komt er alweer aan.” Ondanks het feit dat ze het ‘zusje van is’, vindt ze media-aandacht best lastig: “Ik moest dus wel even uit mijn comfortzone bij deze modereportage. Maar ik wil wél graag een boegbeeld zijn voor jonge moeders en laten weten hoe leuk het is om jong kinderen te hebben.”

Victoria, zusje Verstappen
© Instagram
© Instagram
© Instagram
Logo Goals and Glamour