Logo Goals and Glamour
Dé musthaves om je voetbalseizoen goed te beginnen

oktober 2020 • Voetbalnieuws

Dé musthaves om je voetbalseizoen goed te beginnen

Het voetbalseizoen is weer begonnen. Dat betekent vast dat je weer staat te popelen om jezelf van je beste kant te laten zien op het veld! Maar shinen doe je niet zomaar, dat doe je met de juiste gear! Check hier wat je nodig hebt om je voetbalseizoen succesvol te beginnen.

Voetbalschoenen

Niet te missen. Er is niks belangrijkers voor een voetballer dan het hebben van de juiste schoenen. En dan gaat het niet alleen om de kleur en het merk. De juiste schoenen voor jou hebben een perfecte pasvorm en hebben noppen die optimaal zijn voor het type gras waar jij op speelt. Speel je op kunstgras? Check dan de ruime collectie van Decathlon hier. Natuurgras? Dan kun je beter hier terecht.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Schoen accessoires

Tip! Zijn je schoenen nog goed maar je noppen niet meer? Zet er dan zelf nieuwe noppen op, die vind je hier. Check dan ook gelijk de schoenentassen, superhandig om de rest van je gear te beschermen tegen gras en viezigheid als je terugkomt van voetballen!

Artikel verder na advertentie

Tenue

Na de juiste schoenen kan je tenue natuurlijk niet achterblijven. Hier is voor ieder wat wils; naast shorts en sokken ook shirts in alle kleuren of van je favoriete team! Ga bijvoorbeeld voor het nieuwe thuisshirt van Ajax.

Sliding into the new season..

Geef jij dit jaar alles wat je in je hebt? Goed bezig! Dan is een slidingbroekje voor jou een absolute musthave! Zo heb je alle vrijheid om het veld over te gaan als nooit tevoren!

Thermotenue

Het is alweer oktober en dat betekent dat we voorlopig even geen tropische temperaturen kunnen verwachten. Wel zo belangrijk om een goed thermotenue te hebben dus, dan kun je uren doorspelen zonder te bevriezen! 

Keep it up! Ben jij één van die helden die in het doel staan? Geen zorgen! Ook aan jou is gedacht. Voor een keeper is de juiste gear natuurlijk net zo belangrijk. Vind hier alles wat een keeper nodig heeft: van keepershandschoenen, tot keepersshirts en keepersbroeken!

Logo Goals and Glamour