Logo Goals and Glamour
Dit is de vrouw van Ajacied Sean Klaiber

september 2020 • Vriendin van

Dit is de vrouw van Ajacied Sean Klaiber

De rechtsback van Ajax is niemand minder dan Sean Klaiber! Menig Ajax-fan keek gek op toen de FC Utrecht-speler werd aangekondigd als opvolger van Sergiño Dest. Toch presteert de 27-jarige Nieuwegeiner al jaren prima in de Domstad. En nu hij de glitter en glamour van Ajax betreedt, is het hoog tijd eens te kijken naar de vrouw van Klaiber.

© Instagram

Charelle van Eck is al jaren de vriendin van Sean. De twee stapten in 2016 in het huwelijksbootje, waardoor ze nu officieel Charelle Klaiber heet. Liefdesbaby Phyllon Chase (een jongetje, voor het geval het niet duidelijk was) kwam een jaar later ter wereld. Nu heeft hij er inmiddels een zoon bij. Een echte familieman dus, die Sean. Daar houden ze bij Ajax wel van.

Charelle houdt zichzelf uit de spotlights. Wel weten we bij monde van Sean dat ze heel lekker voor hem kookt. “Ze brengt rust in mijn leven en doet alles om mij te laten presteren”, liet de rechtsback verder aan Voetbalprimeur weten.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Het Instagram-account van mevrouw Klaiber is keurig afgeschermd, maar gelukkig kunnen we via Facebook en Sean’s Insta wat foto’s van de bevallige dame bemachtigen. Binnenkort dus te spotten op de tribune van de Johan Cruijff ArenA!

Vriendin Sean Klaiber
© Instagram
De vriendin van Sean Klaiber
© Instagram
Vriendin Klaiber
© Instagram
Dit is de vriendin van kersverse Ajacied Sean Klaiber
© Instagram
Vriendin van Sean Klaiber
© Instagram
Logo Goals and Glamour