Logo #GOALS
Deze verandering in FIFA 21 gaat iedereen waarderen
© EA Sports / Twitter

Behalve een weinig onthullende trailer en oerlelijke covers heeft EA Sports bar weinig bekendgemaakt over FIFA 21. Binnen de FIFA-community circuleren wél details over de nieuwe FIFA. Die info is onder andere gebaseerd op een gelekte gameplay-trailer (inmiddels weer offline). Eén toevoeging wordt door spelers waarschijnlijk met gejuich ontvangen.

Het Twitter-account FIFA 21 News deelde een waslijst met nieuwe features. Zo worden volgens het account 12 nieuwe Icons toegevoegd, waaronder Samuel Eto’o en Eric Cantona. Ook kunnen keepers bij een doeltrap in hun eigen 16 naar een medespeler passen en worden real-life scheidsrechters toegevoegd (Björn Kuipers incoming).

Maar de opvallendste toevoeging is de nieuwe voordeel-situatie. Als je voorheen voordeel kreeg op een gunstige positie, dan moest je opzichtig stoppen met spelen voor je een vrije trap kon nemen. In FIFA 21 kies je met een toetsencombinatie zelf of je de vrije trap neemt of voordeel laat gelden. Een welkome verandering voor veel spelers.

Het is natuurlijk afwachten of het waar is wat FIFA 21 News beweert. Het account deelde echter een screenshot van de nieuwe feature (zie onder), die rechtstreeks uit de gelekte gameplay-trailer lijkt te komen. Dit lijkt dus wel op waarheid te berusten. EA Sports heeft toegezegd deze maand meer bekend te maken over FIFA 21.

Voordeel in FIFA 21
© Twitter

Hieronder check je de Reveal Trailer voor FIFA 21:

Ik vind deze post...
1x
FAIL
0x
WTF
4x
SEXY
0x
LOL
2x
OMG
21x
BAAS

Lees meer over:

Opmerkingen, vragen of tips? Mail ons: redactie@goalsmag.nl

Vers