Logo #GOALS
Kersverse Ajacied Antony neemt bloedmooi meisje mee
© Instagram

Ajax komt elk jaar met een tropische verassing, en dit jaar luistert die verrassing naar de naam Antony! Nou ja, eigenlijk Antony Matheus dos Santos, maar dat is zo’n mond vol. De Braziliaanse aanvaller moet het gapende gat vullen dat Hakim Ziyech heeft achtergelaten. Hoog tijd om eens te kijken naar de voetbalvrouw achter de man. Dit is de vriendin van Antony!

De vriendin van Antony (Ajax)
© Instagram

Het meisje van Antony heet Rosileny Xavier. Eigenlijk moeten we ‘echtgenote’ zeggen, want Antony stapte vorig jaar in het huwelijksbootje met Rosileny. Daarvoor werd het tweetal al ouders van een zoontje. Lorenzo werd eind 2019 geboren.

Nogal een geschiedenis voor een jong stel: Antony is nog maar 20 jaar oud. “De geboorte van mijn zoontje heeft me in één klap veranderd van een tiener in een man”, zei de kersverse Ajacied daarover op de Braziliaanse tv. “Het was niet gepland, het idee dat ik vader zou worden was niet makkelijk. Maar nu Lorenzo er is, is het prachtig. Het is een grote, maar mooie verantwoordelijkheid. Mijn zoon geeft wat ik doe een ander doel.”

Voor Ajax is het te hopen dat hij die spirit in Amsterdam weet vast te houden. Marc Overmars denkt in ieder geval van wel, want hij legde 20 miljoen euro op tafel voor de Braziliaan, die overkomt van Sao Paulo.

Oké, terug naar Rosileny, de vrouw van Antony. De dame is zelf ook voetbalfan, want op haar Instagram is ze regelmatig te bewonderen in het stadion. Nu begint ze samen met haar man aan een nieuw avontuur in Amsterdam.

Vriendin Antony
© Instagram
Vriendin van Antony
© Instagram
De vriendin van Ajacied Antony
© Instagram
De vriendin van Antony
© Instagram
De vriendin van Antony
© Instagram
Dit is de vriendin van Antony
© Instagram

Vers