?>
Logo Goals and Glamour
Hoeveel geld heeft Wesley Sneijder eigenlijk?
© Pro Shots

We hoorden sinds zijn breuk met Yolanthe weinig meer van Wesley Sneijder, maar de kleine ex-middenvelder is weer helemaal terug. Kees Jansma schreef een onthullend boek over Wes. Daarin komt één ding alleen niet terug: hoeveel geld heeft Wesley Sneijder eigenlijk verdiend aan zijn rijke voetbalcarrière?

Sneijder trok na zijn vertrek bij Ajax langs een keur van clubs. Zijn internationale avonturen bij Real Madrid, Internazionale, Galatasaray en tenslotte Qatarse grootmacht Al-Gharafa leverden hem vele miljoenen op.

Hoeveel geld heeft Wesley Sneijder eigenlijk?
© Instagram

Maar Wes was naast het verdienen van geld ook goed in het uitgeven ervan. “Er waren avonden dat mijn black card zelfs weigerde”, liet hij stoer bij Radio 538 weten. Maar ja, als je zo rijk bent maakt een wild stapavondje meer of minder ook weinig uit. Of dat nou in het centrum van Utrecht, of op Ibiza is (waar hij samen met Yo een huisje had).

Dus: hoeveel geld heeft Sneijder nu eigenlijk? Nou, in 2018 bezette hij nog een vijfde plek op het lijstje rijkste Nederlandse sporters van Quote. De oud-international had toen een geschat vermogen van €37 miljoen. Maar goed, dat was vóór de breuk met Yolanthe. Mochten de twee in gemeenschap van goederen zijn getrouwd, dan kan het bedrag zomaar door de helft zijn gegaan. In dat geval moet Wes het nu met €19 miljoen stellen. Misschien komt een bestseller hem dus wel goed uit…

Trending

Versch!