Logo Goals and Glamour
Koeman: ‘Het hangt af van Feyenoord’
Koeman tijdens het trainingskamp van Feyenoord in Marbella © Pro Shots

januari 2014 • Shownieuws

Koeman: ‘Het hangt af van Feyenoord’

Ronald Koeman zit in twijfel bij Feyenoord. De coach was na dit seizoen niets liever dan bondscoach geworden van Oranje, maar die job ziet hij hoogstwaarschijnlijk aan zijn neus voorbij gaan. De KNVB lijkt unaniem voor Guus Hiddink te kiezen, en een assistentschap van Hiddink ziet Koeman absoluut niet zitten.

Dus blijft de trainer van Feyenoord mogelijk bij de Rotterdamse club, al zitten daar ook nog wel wat twijfels. De uitslagen van de komende weken , als Feyenoord uit bij FC Utrecht, de (beker)Klassieker in Amsterdam en uit naar ADO moet spelen, zullen een hoop duidelijk maken. Het kan het derde seizoen van Koeman maken of breken.

Toch zijn de resultaten niet bepalend voor zijn toekomst: “De resultaten van de komende weken zijn voor mij niet bepalend voor de vraag of ik wel of niet bijteken. Voor mij is het belangrijker dat deze club mij een beeld kan schetsen waar ik een uitdaging in zie. Ik ben benieuwd hoe Feyenoord de komende jaren ziet. Dat antwoord bepaalt of ik wel of niet verder ga.’

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Logo Goals and Glamour