?>
Logo Goals and Glamour

Sylvie Meis, voorheen van der Vaart is weer nieuws! De ex-vrouw van Rafael van der Vaart, van wie ze kort geleden officieel scheidde is aan het daten met een steenrijke Duitser. Dat weet een geheime bron te melden aan Closer te melden.

“Wie goed naar haar kijkt, ziet ook dat Sylvie de laatste tijd weer straalt. De liefde heeft haar weer kracht gegeven”, zegt de bron. Sylvie zou de nieuwe man in haar leven graag uit de publiciteit willen houden. In Duitsland zit de pers er echter bovenop en langzaamaan komen er meer details vrij.

Hij woont in Hamburg en bezit volgens Closer een privĂ©-jet waarmee het koppel romantische tripjes kan maken. “Hij is Sylvie al een aantal keer met zijn privĂ©jet in Hamburg komen ophalen voor een romantisch weekendje weg. Ze eten samen in exclusieve restaurants en hij overlaadt haar met dure cadeaus.”

De ex van Rafael zou nog niet zeker zijn van haar liefde voor de Duitser: “Sylvie houdt hem op afstand, ook al wil hij zelf niets liever dan bij haar zijn.” Ze zou namelijk ook en oogje hebben op een andere man volgens de bron: “Een andere vent! Maar ze is nu nog niet in beeld bij de man op wie ze een oogje heeft. Iedereen die Sylvie kent, weet dat het een kwestie van tijd is.”

Trending

Versch!