?>
Logo Goals and Glamour

Louis Suarez heeft vanavond voor de tweede keer in zijn loopbaan een speler gebeten. Na Bakkal, toen hij nog speler van Ajax was, beet hij nu Chelsea-verdediger Ivanovic.

In Engeland ligt Suarez na het duel ernstig onder vuur. “Hij is een zeer begenadigd voetballer waar ik dolgraag naar kijk, maar hij is zichzelf soms helemaal kwijt. Wat gaat er in vredesnaam toch in zijn hoofd om?”, zo vroeg oud-topspits Gary Lineker zich af.

“Dit valt niet te tolereren”, aldus Jamie Redknapp, oud-speler van Liverpool. “Beschamend”, vond ex-manager Graeme Souness.
“Zoiets heb ik nog nooit gezien op het voetbalveld. Mensen gaan hier nog heel, heel lang over praten en dit zal Liverpool in een slecht daglicht zetten. Het zal voor manager Brendan Rodgers heel moeilijk worden hem nog te verdedigen.”

Suarez bood later op de avond zijn excuses aan. “Ik ben heel verdrietig na wat er vanavond is gebeurd”, meldde hij in een reactie via Twitter. “Ik bied mijn verontschuldigingen aan, aan Ivanovic en de hele voetbalwereld, voor mijn onvergeeflijke gedrag. Ik heb er heel veel spijt van!!”

Hier op een foto de beet van Suarez:

Suarez heeft opnieuw een tegenstander gebeten © telegraph.co.uk

Suarez heeft opnieuw een tegenstander gebeten © telegraph.co.uk

De beet van Suarez tegen Bakkal:

Trending

Versch!