?>
Logo Goals and Glamour

Ronald Koeman denkt dat hij met Feyenoord een goede kans heeft om tweede te worden in deze competitie. Het duel met Vitesse van aanstaande zondag zal van groot belang zijn. Hij verwacht dan ook dat de winnaar van dat duel tweede wordt.

“Van de laatste vier duels hebben wij inclusief Vitesse nog drie thuiswedstrijden te spelen’, zegt Koeman “Dat is een voordeeltje voor ons, dat misschien de doorslag kan geven omdat wij normaal gesproken altijd winnen op eigen veld. Verder ontlopen Feyenoord, Vitesse en PSV elkaar niet zoveel qua kwaliteit als stabiliteit. Details zullen in de strijd om de tweede plaats dan ook beslissend zijn.”

Koeman vertelde dat Feyenoord na 30 wedstrijden 2 punten meer heeft dan vorig seizoen op hetzelfde moment: “Daarmee hebben we toch weer iedereen verrast, zoals ook FC Utrecht en Vitesse dit seizoen er positief uitspringen. Als we alle resterende duels weten te winnen, mag je opnieuw spreken van een fantastisch seizoen, al zal hier en daar de blijdschap wellicht wat minder zijn, omdat we vorig jaar ook al als tweede eindigden. Maar wat mij betreft zou de tweede kwalificatie voor de voorronde van de Champions League een misschien nog wel grotere prestatie zijn dan hetzelfde resultaat van het vorig seizoen.”

Trending