Logo #GOALS
Handig overzichtje: alle partners van de Op1-presentatoren op een rij
© Instagram

Niet één, maar een compleet leger presentatoren leidt de talkshow Op1 in goede banen. Als je deze blogpost leest, ben je vast benieuwd hoe het met hun gezinssituatie gesteld is. Of je bent gewoon smoorverliefd op Welmoed Sijtsma, dat kan ook. Dit zijn alle partners van de Op1-presentatoren op een rijtje!

De vriendin van Sander Schimmelpenninck

Dit is de vriendin van Sander Schimmelpenninck
© Instagram

Sander Schimmelpenninck (35) vond zijn grote liefde in Zweden. Het cliché luidt dat de mooiste vrouwen uit Scandinavië komen, en als we de vriendin van Schimmelpenninck erop bezien kunnen we dat moeilijk ontkrachten. Lotta Klemming heet ze.

© Instagram

De vriend van Willemijn Veenhoven

© NPO

Willemijn Veenhoven (45) vertrouwde The Post Online toe dat ze bedrogen werd door haar man. Pijnlijk verhaal. Ook haar volgende relatie (met een Britse rugby’er) strandde. Lang verhaal kort: Willemijn is single. Wel schijnt ze een tattoo van haar ex-lover boven haar bips te hebben (bron: hetzelfde interview). Hadden we niet achter haar gezocht, eerlijk gezegd.

De vriendin van Erik Dijkstra

Dit is de vriendin van Erik Dijkstra
© Pro Shots

Onvervalste Tukker Erik Dijkstra (43) woont al jaren in Amsterdam met zijn vriendin Hester van der Vliet. Hester is net als Erik actief in de mediawereld en werkte onder andere als samenstelster van DWDD. Het stel heeft twee kinderen: dochtertje Jackie en zoontje Theo.

De vriend van Giovanca Ostiana

De vriend van Giovanca Ostiana
© Instagram

Ook Giovanca Ostiana (43) is gelukkig in de liefde. De presentatrice annex zangeres is samen met Niels Nieuborg. Niels is net als zijn vriendin een artiest: hij is filmregisseur, houdt zich bezig met jazzclubs en speelt zelf in een band. De twee zijn de trotse ouders van een dochtertje.

De vriend van Welmoed Sijtsma

Heeft Welmoed Sijtsma een vriend?
© Instagram

Welmoed Sijtsma (29) zal voorbijkomen in de dromen van menig tv-kijker. Mocht jij je je oog ook op deze bevallige Friezin hebben laten vallen, dan moeten we je teleurstellen. Ene Erik Egberts is de vriend van Welmoed Sijtsma. De twee verloofden zich afgelopen jaar.

© Instagram

De vrouw van Tijs van den Brink

De vrouw van Tijs van den Brink
© Instagram

De vrouw van Tijs van den Brink heet Vincenza La Porta. Niet de exotische naam die je bij de correcte Tijs zou verwachten. Vincenza werkt net als haar man voor de EO. Het gezin van Den Brink telt drie kinderen.

De vrouw van Charles Groenhuijsen

Charles Groenhuijsen (66) is al jaren gelukkig met zijn vrouw Karin. De twee woonden lang in de Verenigde Staten, toen Charles daar als Amerika-correspondent werkte. Het gevolg is dat twee van zijn kinderen nog steeds in Amerika wonen, en een ander in Zweden.

De vriend van Sophie Hilbrand

© Facebook

Van Spuiten en Slikken naar een serieuze talkshow, het moet voor Sophie Hilbrand (44) een behoorlijke overgang zijn. Toch is het privéleven van Sophie al jaren stabiel: haar vriend is sinds 2006 acteur Waldemar Torenstra. Het stel is ouders van dochter Robin (8) en zoontje Ravi (5).

De vriendin van Hugo Logtenberg

Hugo Logtenberg is samen met Willemijn Veenhoven de enige in dit lijstje die vrijgezel is. Geen gezinnetje voor de 46-jarige journalist, schrijver en presentator.

De vriend van Carrie ten Napel

Dit is de vriend van Carrie ten Napel
© Instagram

Carrie ten Napel (40) komt uit een bekend nest, want haar vader is niemand minder dan voetbalcommentator en FIFA-held Evert ten Napel. Dat sprak Carrie wel aan: haar vriend Michel Teeling is eveneens voetbalcommentator, bij FOX Sports. Het stel heeft twee kinderen: zoontje Pim en dochtertje Lotte.

Vers

Populair