?>
Logo Goals and Glamour
Alle partners van de Op1-presentatoren op een rijtje
© Instagram

Vriendin van

Alle partners van de Op1-presentatoren op een rijtje

Niet één, maar een compleet leger presentatoren leidt de talkshow Op1 in goede banen. Als je deze blogpost leest, ben je vast benieuwd hoe het met hun gezinssituatie gesteld is. Of je bent gewoon smoorverliefd op Welmoed Sijtsma, dat kan ook. Dit zijn alle partners van de Op1-presentatoren op een rijtje!

De vriendin van Erik Dijkstra

Dit is de vriendin van Erik Dijkstra
© Pro Shots

Onvervalste Tukker Erik Dijkstra (43) woont al jaren in Amsterdam met zijn vriendin Hester van der Vliet. Hester is net als Erik actief in de mediawereld en werkte onder andere als samenstelster van DWDD. Het stel heeft twee kinderen: dochtertje Jackie en zoontje Theo.

De vriend van Giovanca Ostiana

De vriend van Giovanca Ostiana
© Instagram

Ook Giovanca Ostiana (43) is gelukkig in de liefde. De presentatrice annex zangeres is samen met Niels Nieuborg. Niels is net als zijn vriendin een artiest: hij is filmregisseur, houdt zich bezig met jazzclubs en speelt zelf in een band. De twee zijn de trotse ouders van een dochtertje.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

De vriend van Welmoed Sijtsma

Heeft Welmoed Sijtsma een vriend?
© Instagram

Welmoed Sijtsma (29) zal voorbijkomen in de dromen van menig tv-kijker. Mocht jij je je oog ook op deze bevallige Friezin hebben laten vallen, dan mag je weer hopen. Erik Egberts was jarenlang de vriend van Welmoed Sijtsma, maar ze is nu weer vrijgezel. Het gerucht is wel dat er wat speelt met co-presentator Jort Kelder.

© Instagram

De vrouw van Tijs van den Brink

De vrouw van Tijs van den Brink
© Instagram

De vrouw van Tijs van den Brink heet Vincenza La Porta. Niet de exotische naam die je bij de correcte Tijs zou verwachten. Vincenza werkt net als haar man voor de EO. Het gezin van Den Brink telt drie kinderen.

Artikel verder na advertentie

De vrouw van Charles Groenhuijsen

Charles Groenhuijsen (66) is al jaren gelukkig met zijn vrouw Karin. De twee woonden lang in de Verenigde Staten, toen Charles daar als Amerika-correspondent werkte. Het gevolg is dat twee van zijn kinderen nog steeds in Amerika wonen, en een ander in Zweden.

De vriendin van Hugo Logtenberg

Hugo Logtenberg is samen met Willemijn Veenhoven de enige in dit lijstje die vrijgezel is. Geen gezinnetje voor de 46-jarige journalist, schrijver en presentator.

De vriend van Carrie ten Napel

Dit is de vriend van Carrie ten Napel
© Instagram

Carrie ten Napel (40) komt uit een bekend nest, want haar vader is niemand minder dan voetbalcommentator en FIFA-held Evert ten Napel. Dat sprak Carrie wel aan: haar vriend Michiel Teeling is eveneens voetbalcommentator, bij ESPN. Het stel heeft twee kinderen: zoontje Pim en dochtertje Lotte.

Logo Goals and Glamour