Logo Goals and Glamour
Wat een lijst! Deze 7 vette films zijn allemaal uitgesteld
© Marvel / DC

maart 2020 • Shownieuws

Wat een lijst! Deze 7 vette films zijn allemaal uitgesteld

Jouw bioscoopbezoekje blijft voorlopig beperkt tot de thuis-cinema. Alle bioscopen zitten potdicht, dus veel films zijn uitgesteld. Op dit lijstje blockbusters zul je nog even moeten wachten. Waar keek jij het meest naar uit?

No Time to Die

De nieuwe Bond-film werd al uitgesteld toen de crisis Europa nog niet had bereikt. Hij moest eigenlijk 10 april uitkomen, maar is nu verplaatst naar 25 november.

Black Widow

Liefhebbers van Scarlett Johansson moeten nog even geduld hebben voordat ze de nieuwe Marvel-film in de bios kunnen bekijken. Black Widow moest op 1 mei uitkomen, maar de nieuwe datum is onbekend.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Fast & Furious 9

Als je stond te popelen om Vin Diesel in auto’s te zien crossen, wordt je geduld op de proef gesteld. Het gloednieuwe hoofdstuk in de Fast & Furious-serie is een vol jaar uitgesteld: tot mei 2021.

FAST AND FURIOUS 9 Trailer (2021)

Mulan

Disney poept de ene na de andere verfilming van hun beroemde klassiekers uit. De volgende in de rij zou Mulan zijn. Helaas voor de fans komt de film niet meer op 27 maart uit. Een nieuwe release-datum laat op zich wachten.

Artikel verder na advertentie

A Quiet Place Part II

Het vervolg op deze succesvolle horrorfilm uit 2018 is helemaal af, maar de release-datum van 20 maart verplaatst. Op welke datum we wel kunnen griezelen is onduidelijk.

A Quiet Place Part II - Official Trailer - Paramount Pictures

Wonder Woman 1984

Alleen hoofdrolspeelster Gal Gadot was al een goede reden om je te verheugen op Wonder Woman 1984. Ook deze film is uitgesteld, van 5 juni tot 14 augustus.

Wonder Woman 1984 – Official Trailer

Minions: The Rise of Gru

Je dosis Minion-plezier moet je de komende tijd ergens anders vandaan halen. Het nieuwe deel in deze populaire animatieserie zou in juni uitkomen, maar is uitgesteld.

Logo Goals and Glamour