Reservekeeper van Feyenoord heeft leuk vriendinnetje

zondag 22 maart 2020 om 18:01 door Jildert

Nick Marsman ken je misschien van zijn tijd bij FC Twente en Utrecht, maar tegenwoordig zit de goalie op de bank bij Feyenoord. Reserve of niet, het is hem toch gelukt een prachtig vriendinnetje op te snorren. Wij stellen u voor aan Nathalie Den Dekker, de vriendin van Marsman.

Reservekeeper van Feyenoord heeft leuk vriendinnetje
© Instagram

Nathalie zit niet stil, want haar insta-bio staat propvol. Deze slimme tante is afgestudeerd als advocaat, maar presenteert tegenwoordig programma’s bij RTL. Nick weet wie hij uitkiest, want Nathalie werd in 2012 verkozen tot Miss Nederland.

Daarnaast heeft deze dame een zwak voor mannen die ‘Nick’ heten, want ze legde het ooit aan met dj Nicky Romero. Ook Marsman had zijn hart eerst verpand aan iemand anders. Zijn ex-vriendin was een steun en toeverlaat toen hij veel kritiek kreeg bij FC Twente, liet hij ooit in een interview weten.

Maar goed, allemaal oud nieuws, want tussen Nick Marsman en Nathalie is het dik aan. De liefde werd afgelopen jaar bekroond met de geboorte van een dochtertje.

Tijd voor wat meer beeld van de bevallige Nathalie den Dekker, dachten wij zo. Ze mag misschien advocate zijn, die toga is nergens te bekennen. Integendeel…

Vriendin Marsman
© Instagram
Vriendin Marsman
© Instagram
Vriendin reservekeeper Feyenoord
© Instagram
Vriendin Nick Marsman
© Instagram
Dit is de vriendin van Marsman
© Instagram
De vriendin van Nick Marsman
© Instagram

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

2x
FAIL
1x
WTF
58x
SEXY
3x
LOL
3x
OMG
3x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!