?>
Logo Goals and Glamour
Wie is de vriendin van Memphis Depay na Lori Harvey? Al zijn scharrels op een rij
© Pro Shots / Instagram

Vriendin van

Wie is de vriendin van Memphis Depay na Lori Harvey? Al zijn scharrels op een rij

Als je onze lijst van vrouwen en vriendinnen van de Oranje-spelers hebt gelezen, weet je dat Memphis Depay momenteel geen vriendin heeft. Toch zit Memphis zeker niet stil in de liefde.

In het kort:

De scharrels van Memphis Depay
© Instagram: @Memphisdepay

De wereldberoemde ex-vriendin van Memphis Depay: Lori Harvey

Voormalig vriendin van Memphis Depay: Lori Harvey
© Instagram: @Loriharvey

In zijn leven heeft Memphis Depay zijn hart al één keer verpand. In 2017 dacht hij namelijk in Lori Harvey de ware te hebben gevonden. En dat dacht zij ook. Lori Harvey en Memphis waren zo verliefd, dat de twee zich zelfs verloofden. Harvey is een Amerikaans model, dat is geboren in… Memphis. Hoe kan het ook anders?

In afwachting van de bruiloft liep het echter toch mis tussen het duo. Uiteindelijk gingen ze uit elkaar en kwam het huwelijk er nooit. Later datete Harvey met onder meer Lewis Hamilton, R&B-zanger Trey Songz, Justin Combs en later ook zijn vader Sean Combs (P. Diddy), die maar liefst 27(!) jaar ouder is dan Lori.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Voormalig verloofde van Memphis Depay: Lori Harvey
© Instagram: @Loriharvey

Scharrel van Memphis Depay: Janice Blok

Janice Blok is geen onbekende in de showbizzwereld. Janice is namelijk de ex-vriendin van Donny Roelvink. In oktober maakten de twee bekend dat hun relatie over is en dat zij geen contact meer hebben. Daar heeft Memphis optimaal van geprofiteerd, zo schreef Juicechannel. Later werd door meerdere bronnen bevestigd dat Memphis en Janice Blok aan het daten waren.

Janice Blok zelf ontkent deze geruchten echter met hand en tand. In het online programma Geroezemoes reageert ze verbaasd op de situatie. “Ik heb deze gast mijn fucking leven überhaupt nog nooit gezien. Hoe the fuck komen jullie aan deze informatie? Get your facts straight. Doe je werk goed en hou anders – grof gezegd – je bek.” Aan het einde van het interview hield ze toch een kleine slag om de arm. “Hij ziet er goed uit. Ik zeg nooit nooit. Ik vond de roddel niet heel vervelend. Het is een mooie gozer.”  

Artikel verder na advertentie

Scharrel van Memphis Depay: Janice Blok
© Instagram: @Janiceblok

Een andere scharrel van Memphis Depay: Chanel Livia

Tussen Lori en Janice zat een kleine vijf jaar, maar in de tussentijd heeft Memphis nog een scharrel gehad. Hij heeft namelijk een tijdje aangepapt met Chanel Livia. Volgens Fem Fem reisde zei regelmatig af naar Barcelona om met Memphis af te spreken, maar is hun relatie niet zo plezierig tot een einde gekomen.

Ze kwam er namelijk achter dat hij ook veel met andere vrouwen sprak en daar had Chanel geen behoefte aan. Toen de twee later het contact weer oppakten, was Memphis net bezig met Janice. Volgens Juicechannel zou hij tegen Chanel hebben gezegd dat Janice beter is voor zijn imago.

Chanel Livia is een van de scharrels van Memphis Depay
© Instagram: @Chanellivia_

Scharrelde Veronica van Hoogdalem ook met Memphis Depay?

Tevens beweert Juicechannel dat Memphis Depay nóg een scharrel heeft gehad in de afgelopen jaren. Memphis had een werk-gerelateerde afspraak met Veronica van Hoogdalem over de kledinglijn van Memphis, maar daar zou meer zijn gebeurd. Dat is behoorlijk pikant, want in die tijd had Van Hoogdalem namelijk een relatie met toenmalig Feyenoorder Keyennu Lont.

Veronica van Hoogdalem, naar verluidt een van de scharrels van Memphis Depay
© Instagram: @Veronica_vanh

Hoe zit het tussen Memphis en Nicolette van Dam?

Ook de laatste scharrel van Memphis Depay komt uit de koker van Juicechannel, al stammen de geruchten van Memphis Depay en Nicolette van Dam al uit 2015. Nicolette van Dam, op dat moment samen met Bas Smit, zou zijn vreemdgegaan met de voetballer. “Definitely true”, zei Yvonne Coldeweijer daarover. Hoe definitely true dat daadwerkelijk is, zullen we nooit weten, maar deze tweet uit 2015 wakkert de vermoedens wel aan.

© Instagram: @Nicolettevandam1
Logo Goals and Glamour