?>
Logo Goals and Glamour
Heeft Memphis Depay eigenlijk nog een vriendin?
© Pro Shots / Instagram

Het kon dit seizoen niet op voor Memphis Depay, tot een zware knieblessure roet in het eten gooide. De aanvaller herstelt van zijn kwetsuur zonder vrouwelijke steun, want een vriendin heeft hij niet. Maar had Memphis zich in 2017 niet verloofd? Waarom hebben we het sprookjeshuwelijk gemist?

Nou, Depay ging in juni 2017 inderdaad op de knietjes. Lori Harvey, een Amerikaans model, was de gelukkige. Memphis was zo hoteldebotel dat hij een romantisch kiekje van het aanzoek op Insta deelde. “She said yes”, schreef hij er zwijmelend bij. Maar dat het daarna razendsnel bergafwaarts ging, bleek wel uit een interview met RTL Boulevard.

Toen Olcay Gulsen een jaar na het aanzoek informeerde wanneer de bruiloft gepland stond, klapte Depay dicht. Veelzeggend, want de Oranje-international heeft altijd zijn woordje klaar. “Ik zie dat je de hele tijd naar m’n vrouw gaat, man”, sprak hij geïrriteerd. Er gonsden al langer geruchten dat het uit was tussen Memphis en Lori, want de dame droeg haar verlovingsring niet meer. Een paar maanden later liet ze op Instagram weten single te zijn.

Hoewel we Memphis sindsdien niet meer met vrouwelijk schoon zagen, zat zijn ex Lori niet stil. De meest opmerkelijke scharrel van het 22-jarige model was rapper P. Diddy. Het tweetal werd in augustus samen op vakantie gespot. Opmerkelijk, aangezien Diddy 27(!) jaar scheelt met de ex van Memphis. Achter die ‘relatie’ werd in oktober een punt gezet.

Hoe dan ook: misschien moeten we blij zijn dat Memphis geen vriendin heeft. Dan heeft hij in ieder geval tijd om te werken aan een miraculeuze terugkeer op het EK van aankomende zomer. Wij blijven duimen.

Trending

Versch!