Logo #GOALS
Ziyech zet dikke penthouse voor astronomisch bedrag te koop
© Pro Shots / YouTube

Dat is me ook wat. Lieten we je een krappe maand geleden meegenieten van Hakim Ziyech’s dikke appartement in Amsterdam, nu wil de middenvelder er vanaf. Inderdaad, Ziyech’s penthouse in de Zuidas staat te koop. Interesse? Dan moet je diep in de buidel tasten.

Huis van Ziyech staat te koop

© YouTube

De maestro van Ajax wenst 2,7 miljoen euro voor de woning waar hij 1,85 miljoen voor neerlegde. Mocht het hem lukken die vraagprijs ontvangen, dan kan hij dus bijna acht ton winst tegemoet zien. Ongeveer zijn maandsalaris van twee maanden, zeg maar.

Wie Ziyech’s appartement overneemt moet wellicht iets aan de sobere inrichting doen, maar krijgt wél 286 vierkante meters met twee badkamers, twee slaapkamers en sauna. Bovendien beschikt het appartementencomplex over een zwembad en fitnessruimte en kun je je auto in de parkeergarage onder het pand kwijt. En, wie weet, misschien is er wat voetbalmagie van Ziyech blijven kleven in zijn oude stulpje. Of mag je de pooltafel houden.

Naar de reden van de verhuizing blijft het gissen. Is Ziyech simpelweg toe aan wat groters of bereidt hij zich vast voor op een internationale transfer? Ajax-fans hopen vast op het eerste.

Huis Ziyech te koop

© YouTube

Huis Ziyech te koop

© YouTube

Huis Ziyech te koop

© YouTube

Huis Ziyech te koop

© YouTube

Huis Ziyech te koop

© YouTube

 

Vers

Populair