Willem II-goalgetter Pavlidis neemt prima meisje mee uit Griekenland

vrijdag 1 november 2019 om 18:34 door Redactie

We praten veel over Promes, over AZ-talent Boadu, maar Willem II-topschutter Vangelis Pavlidis heeft er net zoveel in het netje liggen. Jep, het is de Tilburgers opnieuw gelukt een doelpuntrijke spits te te vinden. Dit keer komt hij uit Griekenland, al maakte Pavlidis veel tussenstops – bijvoorbeeld bij Borussia Dortmund. Privé schiet hij net zo lekker in de roos als op het veld, om er maar eens een cliché uit te gooien. Dit is de vriendin van Vangelis Pavlidis!

Dit is de vriendin van Pavlidis

© Instagram

Spreek de naam Mariánna Solkidou maar eens hardop uit: het klinkt alsof er een engeltje over je tong piest. En zo ziet de vriendin van Pavlidis er ook uit; als een engeltje. Bloedmooi en uitstekend bij de les, want Mariánna studeerde Accounting & Finance in Thessaloniki. Daarnaast schijnt deze Griekse godin op hoog niveau te volleyballen. Omdat ze op haar Insta met een verjaardagstaart poseert weten we dat ze 21 is. Iets ouder dan haar 20-jarige geliefde.

Maak je maar geen illusies, want aan de social media van zowel Mariánna als Vangelis is te zien dat het dik aan is. Je kunt ‘Mrs. Pavlidis’ in ieder geval in de Tilburgse straten bewonderen, want ze post regelmatig foto’s vanuit Brabantse locaties. Wij hebben een iets tropischere selectie gemaakt. Enjoy!

De vriendin van Pavlidis

© Instagram

Vriendin Pavlidis

© Instagram

Vriendin Willem II-spits Pavlidis

© Instagram

Dit is de vriendin van Pavlidis

© Instagram

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

4x
FAIL
1x
WTF
38x
SEXY
2x
LOL
2x
OMG
4x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!