Logo Goals and Glamour
Virgil van Dijk scoort ziek grachtenpand in Amsterdam
© Pro Shots

december 2019 • Huis van

Virgil van Dijk scoort ziek grachtenpand in Amsterdam

Als je weet hoeveel Virgil van Dijk opstrijkt bij Liverpool, snap je wel dat de beste verdediger ter wereld meer dan één huis heeft. Naast zijn woonplaats Liverpool schafte Virgil deze zomer een huisje in Nederland aan. Nou ja, huisje: het gaat om een dik grachtenpand in hartje Amsterdam. Dat schrijft Bekende Buren. Een bijzondere keuze, omdat Virgil immers uit Brabant komt, niet uit de hoofdstad. Ook speelde hij nooit bij Ajax. Misschien heeft de nabijheid van Schiphol er iets mee te maken.

Hoe het ook zij, Van Dijk legde bijna twee miljoen euro op tafel voor de monumentale woning en krijgt daar 173 vierkante meter woonplezier voor terug. Virgil en zijn gezin hebben zeven kamers tot hun beschikking, verdeeld over twee woonlagen. Het huis telt twee badkamers. Wel zo handig, als je allebei een grote boodschap moet.

Hier woont Virgil van Dijk

© Pro Shots

Virgil heeft dik huis, maar ook dikke tuin

De woonkamer heeft grote ramen, waardoor Virgil een prachtig uitzicht heeft over de Amsterdamse grachten. Op het soutterain bevindt zich de tv-kamer. Verder ligt er achter het huis een enorme tuin, die ook nog eens 135 vierkante meter telt. Prima plek om kopballen te trainen, dachten wij zo. Foto’s van de binnenkant kunnen we helaas niet vinden, maar de kiekjes van de buitenkant geven een aardig beeld van Virgil’s stulpje.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Het grachtenpand van Virgil van Dijk

© Pro Shots

Dit is het huis van Virgil

© Pro Shots

Logo Goals and Glamour