Logo #GOALS
Zo rijk is Klaas-Jan Huntelaar, still going strong
© Pro Shots / Instagram

Hij mag dan 36 jaar zijn, Klaas-Jan Huntelaar redde Ajax dit seizoen wederom uit benarde situaties. De oude vos tikt de ballen net zo simpel in doel als een decennium geleden. Het verschil is dat hij 10 jaar geleden een stuk minder geld op zijn rekening had.

Huntelaar heeft door zijn jaren in het buitenland een vorstelijk salaris opgebouwd. Zo vorstelijk, dat de goalgetter steevast te vinden is in de top 10 van rijkste Nederlandse sporters. Ook dit jaar was dat het geval.

Hoeveel geld heeft Klaas-Jan Huntelaar

© Pro Shots

Want Klaas mag dan teruggekeerd zijn op het oude nest, volgens Tubantia-journalist Rob Wissink strijkt hij nog altijd een prima salaris op. Bij zijn terugkeer in Amsterdam kon hij naar verluidt rekenen op een jaarloon van 3,6 miljoen euro. Huntelaar tekende afgelopen lente voor een seizoen bij. Of zijn salaris toen is bijgesteld blijft onduidelijk.

Volgens Quote harkte de Achterhoeker bij zijn vorige club Schalke 04 6,5 miljoen euro per jaar bij elkaar. Zijn totale vermogen van 25 miljoen levert hem plek 9 in de lijst van rijkste Nederlandse sporters op. Daarmee blijft hij ‘nieuweling’ Virgil van Dijk voor.

Vers

Populair