Zo rijk is Klaas-Jan Huntelaar, still going strong

donderdag 29 augustus 2019 om 16:00 door Redactie

Hij mag dan 36 jaar zijn, Klaas-Jan Huntelaar heeft Ajax dit seizoen wederom uit benarde situaties geholpen. De oude vos tikt de ballen net zo gemakkelijk in doel als tien jaar geleden. Het verschil is dat hij een decennium geleden een stuk minder geld op zijn rekening had staan.

Huntelaar heeft met zijn jaren in het buitenland immers een vorstelijk salaris opgebouwd. Zo vorstelijk, dat de goalgetter steevast te vinden is in de top 10 van rijkste Nederlandse sporters. Ook dit jaar was dat weer het geval.

Hoeveel geld heeft Klaas-Jan Huntelaar

© Pro Shots

Want Klaas mag dan teruggekeerd zijn op het oude nest, volgens Tubantia-journalist Rob Wissink strijkt hij nog altijd een prima salaris op. Bij zijn terugkeer in Amsterdam kon hij naar verluidt rekenen op een salaris van 3,6 miljoen euro per jaar. Huntelaar tekende afgelopen lente voor een jaar bij. Of zijn salaris toen is bijgesteld blijft onduidelijk.

Volgens Quote harkte de Achterhoeker bij zijn vorige club Schalke 04 zo’n 6,5 miljoen euro per jaar op. Zijn totale vermogen van 25 miljoen levert hem plek 9 in de lijst van rijkste Nederlandse sporters op. Daarmee blijft hij ‘nieuweling’ Virgil van Dijk nog wel voor.

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

78x
FAIL
140x
WTF
965x
SEXY
32x
LOL
45x
OMG
579x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!