Logo Goals and Glamour
Het Belgische meisje van Mathieu van der Poel
© Instagram

september 2022 • Vriendin van

Het Belgische meisje van Mathieu van der Poel

Matthieu van der Poel bewijst keer op keer dat hij dé wielerbelofte van Nederland is. Nu dat Olympische goud nog. Maar ja, er zijn belangrijkere zaken op de wereld. Zijn liefje bijvoorbeeld. Matthieu regelde een Belgisch meisje, niet heel verwonderlijk voor iemand die meer Vlaams dan Nederlands klinkt. Dit is Roxanne Bertels, de vriendin van Mathieu van der Poel.

Mathieu van der Poel en vriendin
© Instagram

Mathieu (27) kent de bevallige Roxanne omdat hij met een Porsche over het ijs scheurde. Huh? Ja, echt waar, onthult de fietser aan het Belgische Nieuwsblad: “Ze werkt op de marketingafdeling van Porsche. Ik ben ooit met Porsche in Finland op ijs gaan rijden. Roxanne was mee en zo hebben we elkaar ontmoet.”

“Daarna zijn ze nog met een hele delegatie naar de cross in Hulst komen kijken, waarna we iets hebben gedronken in Antwerpen”, vervolgt de goudeerlijke Mathieu, altijd topfavoriet bij Nederlandse bookmakers. “Nadien dan nog een paar dates en ondertussen zijn we een paar maanden samen. Ik ben blij.”

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Dat lieve interview dateert uit december 2018 en we kunnen uit Roxanne’s Insta opmaken dat het nog steeds dik aan is. Even scrollen en je leert dat Mathieu en Roxanne regelmatig van fijne vakanties genieten. Wist je trouwens dat je ook kunt inzetten op wielrennen? Kijk voor ervaringen in deze Unibet recensie.

Terug naar Roxanne, want deze dame schuwt een leuk Insta-kiekje niet. Vermoedelijk fietst Mathieu zo hard om ’s avonds op tijd bij zijn meisje te zijn. Wij geven hem geen ongelijk. Dit is Roxanne Bertels, de vriendin van Mathieu van der Poel!

Artikel verder na advertentie

Roxanne is de vriendin van Mathieu van der Poel
© Instagram
Vriendin Mathieu van der Poel
© Instagram
Roxanne is de vriendin van Van der Poel
© Instagram
Roxanne, vriendin van Mathieu van der Poel
© Instagram
Vriendin Van der Poel
© Instagram
Logo Goals and Glamour