Dit is het Belgische vriendinnetje van Mathieu van der Poel

vrijdag 16 augustus 2019 om 15:46 door Redactie

Matthieu van der Poel is hét Nederlandse wielertalent, al denken ze in België mee te liften op dat succes. Niet geheel onterecht trouwens, aangezien Matthieu al zijn hele leven bij de zuiderburen woont en meer Vlaams dan Nederlands klinkt. Weinig verwonderlijk dat de 24-jarige wielrenner een Belgisch meisje heeft geregeld. Roxanne Bertels is de vriendin van Mathieu van der Poel.

Mathieu van der Poel en vriendin

© Instagram

Mathieu kent de bevallige Roxanne omdat hij met een Porsche over het ijs scheurde. Huh? Ja, echt waar, onthult de fietser aan het Belgische Nieuwsblad: “Ze werkt op de marketingafdeling van Porsche. Ik ben ooit met Porsche in Finland op ijs gaan rijden. Roxanne was mee en zo hebben we elkaar ontmoet.”

“Daarna zijn ze nog met een hele delegatie naar de cross in Hulst komen kijken, waarna we iets hebben gedronken in Antwerpen”, vervolgt de goudeerlijke Mathieu. “Nadien dan nog een paar dates en ondertussen zijn we een paar maanden samen. Ik ben blij.”

Dat lieve interview dateert uit december 2018 en we kunnen uit Roxanne’s Insta opmaken dat het nog steeds dik aan is. Even scrollen en je leert dat Mathieu en Roxanne afgelopen mei van een fijne vakantie genoten. De toprenner had even daarvoor de Brabantse Pijl, Ronde van de Sarthe én Amstel Gold Race op zijn naam gezet. Heel aardig.

Terug naar Roxanne, want deze dame schuwt een leuk Insta-kiekje niet. Vermoedelijk fietst Mathieu zo hard om ‘s avonds op tijd bij zijn meisje te zijn. Wij geven hem geen ongelijk. Dit is Roxanne Bertels, de vriendin van Mathieu van der Poel!

Roxanne is de vriendin van Mathieu van der Poel

© Instagram

Vriendin Mathieu van der Poel

© Instagram

Roxanne is de vriendin van Van der Poel

© Instagram

Roxanne, vriendin van Mathieu van der Poel

© Instagram

Vriendin Van der Poel

© Instagram

 

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

7x
FAIL
7x
WTF
170x
SEXY
4x
LOL
7x
OMG
11x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!