Logo #GOALS
Het Belgische meisje van Mathieu van der Poel
© Instagram

Matthieu van der Poel is hét Nederlandse wielertalent, maar kon Olympisch goud door een pijnlijke val op zijn buik schrijven. Sneu, maar er zijn belangrijkere zaken op de wereld. Zijn liefje bijvoorbeeld. Matthieu regelde een Belgisch meisje, niet heel verwonderlijk voor iemand die meer Vlaams dan Nederlands klinkt. Dit is Roxanne Bertels, de vriendin van Mathieu van der Poel.

Mathieu van der Poel en vriendin

© Instagram

Mathieu kent de bevallige Roxanne omdat hij met een Porsche over het ijs scheurde. Huh? Ja, echt waar, onthult de fietser aan het Belgische Nieuwsblad: “Ze werkt op de marketingafdeling van Porsche. Ik ben ooit met Porsche in Finland op ijs gaan rijden. Roxanne was mee en zo hebben we elkaar ontmoet.”

“Daarna zijn ze nog met een hele delegatie naar de cross in Hulst komen kijken, waarna we iets hebben gedronken in Antwerpen”, vervolgt de goudeerlijke Mathieu, altijd topfavoriet bij Nederlandse bookmakers. “Nadien dan nog een paar dates en ondertussen zijn we een paar maanden samen. Ik ben blij.”

Dat lieve interview dateert uit december 2018 en we kunnen uit Roxanne’s Insta opmaken dat het nog steeds dik aan is. Even scrollen en je leert dat Mathieu en Roxanne afgelopen mei van een fijne vakantie genoten. De toprenner had even daarvoor de Brabantse Pijl, Ronde van de Sarthe én Amstel Gold Race op zijn naam gezet. Heel aardig. Wist je trouwens dat je ook kunt inzetten op wielrennen? Kijk voor ervaringen in deze Unibet recensie.

Terug naar Roxanne, want deze dame schuwt een leuk Insta-kiekje niet. Vermoedelijk fietst Mathieu zo hard om ‘s avonds op tijd bij zijn meisje te zijn. Wij geven hem geen ongelijk. Dit is Roxanne Bertels, de vriendin van Mathieu van der Poel!

Roxanne is de vriendin van Mathieu van der Poel

© Instagram

Vriendin Mathieu van der Poel

© Instagram

Roxanne is de vriendin van Van der Poel

© Instagram

Roxanne, vriendin van Mathieu van der Poel

© Instagram

Vriendin Van der Poel

© Instagram

Vers

Quizzzz