Logo Goals and Glamour
Frenkie zit in Barcelona, maar kocht nog wel luxe appartement in Amsterdam
© Pro Shots

september 2019 • Huis van

Frenkie zit in Barcelona, maar kocht nog wel luxe appartement in Amsterdam

Een huis vinden in Amsterdam een onmogelijke opgave? Niet als je bij Ajax speelt. Frenkie de Jong mag inmiddels in Barcelona zitten, hij kocht voor vertrek een pandje in Amsterdam. Het bloed stroomt waar het niet gaan kan, hè.

Het appartement van Frenkie bevindt zich in een imposant complex in Amsterdam-Zuid. Foto’s van de binnenkant zijn er niet, maar Bekende Buren beweert dat het om een ‘luxe appartement’ gaat. Dat mag ook wel, want de middenvelder betaalde er naar verluidt 995.000 euro voor. Daar legde hij nog eens 55.000 euro bovenop voor een parkeerplaats. Het is toch moeilijk parkeren in A’dam, hè.

Tweede huis Frenkie de Jong in Amsterdam

© Google Streetview

Frenkie had uiteraard al een huisje in A’dam, waar hij sinds 2016 met zijn vriendin Mikky Kiemeney woonde. Dat klassieke appartement in één van onderstaande panden oogt wat bescheidener. De baltovenaar betaalde ‘maar’ 283.000 euro voor dit stulpje nabij het Vondelpark. Eén ding is zeker: de hypotheek die hij op beide huizen vestigde kan hij met zijn nieuwe salaris bij Barca gemakkelijk afbetalen.

Artikel verder na advertentie

Artikel verder na advertentie

Eerste huis Frenkie de Jong in Amsterdam

© Google Streetview

Ook in Barcelona ging Frenkie uiteraard op huizenjacht, vergezeld door zijn vriendin én een camera. Op De Jong’s eigen YouTube-kanaal werd de zoektocht uitgebreid in beeld gebracht. Met name een degelijk zwembad blijkt een belangrijke factor. Het kan immers aardig warm worden in Barcelona.

Moving to Barcelona

 

Logo Goals and Glamour