Van de Beek koopt dikke woonboerderij in geboorteplaats

maandag 9 september 2019 om 16:00 door Redactie

Donny van de Beek is een gewone jongen. Geen strandhuis op Mallorca voor de begeerde middenvelder, nee, Donny schafte een stulpje aan in zijn geboorteplaats Nijkerkerveen. Uiteraard gaat het niet om een rijtjeshuis, maar luxe woonboerderij.

Huis Donny van de Beek

© Bekende Buren

Mocht je topografische kennis niet toereikend zijn: Nijkerkerveen is een dorp nabij Amersfoort. Van de Beek zal zijn uitvalsbasis in Amsterdam hebben, maar wil graag tot rust komen in de plek waar hij geboren en getogen werd.

Donny’s woonboerderij heeft een totale oppervlakte van 6000 vierkante meter. Daar zit een flinke lap grond bij, want de woonoppervlakte bedraagt 200 vierkante meter. Bekende Buren weet verder dat Van de Beek zes kamers tot zijn beschikking heeft (waarvan vier slaapkamers en twee badkamers) en voornemens is het pand flink op te knappen. Als we de binnenkant erop bezien, kan dat inderdaad een update gebruiken.

Wat Donny betaalde voor dat moois? Ruim zeven ton. Hij liet er een hypotheek op vestigen van drie ton en betaalde de rest uit eigen zak. Het is afwachten of de Ajacied veel van zijn boerderij kan genieten, of toch kiest voor een dikke transfer.

De woonboerderij van Donny van de Beek

© Bekende Buren

De woonboerderij van Donny van de Beek

© Bekende Buren

Van de Beek heeft woonboerderij

© Bekende Buren

Hier woont Donny van de Beek

© Bekende Buren

Het huis van Donny van de Beek

© Bekende Buren

Van de Beek koopt woonboerderij

© Bekende Buren

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

25x
FAIL
32x
WTF
369x
SEXY
21x
LOL
16x
OMG
164x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!