?>
Logo Goals and Glamour
Ook Alvarez neemt prachtig vriendinnetje mee naar Amsterdam
© Instagram

Edson Alvarez werd een paar jaar terug in de zomer gepresenteerd als dé opvolger van Matthijs de Ligt, wat hij inmiddels zeker heeft waargemaakt. In Mexico kennen ze de 24-jarige verdediger in ieder geval goed, want hij heeft heel wat interlands voor de nationale ploeg op zijn naam staan. Grote kans dat zijn vriendin bij die wedstrijden op de tribune zat. Oh, over de vriendin van Alvarez gesproken… die mag er zijn! Ook hebben zij ook een dochtertje.

De vriendin van Alvarez
© Instagram

Sofia Toache, zo heet de bevallige wederhelft van Alvarez. Veel weten we niet van de dame, maar als we haar Facebook-pagina opspeuren lezen we dat Sofie het beroep van model uitoefent. Het zal ook eens niet.  ‘Every picture tells a story’, rept haar Insta-bio verder. In het geval van Sofia is dat zeker het geval.

Gek genoeg is de eerste persoon die we op haar Insta tegenkomen… Marc Overmars. Sofia plaatste een foto van de presentatie van Alvarez bij Ajax, met de trotse boodschap: “Ik ben zo blij dat je het gemaakt hebt. Weet dat ik altijd bij je zal zijn en van je zal houden.” Wat vinden jullie: is Sofia leuker dan het vriendinnetje van Lisandro Martinez, die andere Zuid-Amerikaanse aanwinst?

De vriendin van Alvarez
© Instagram
De vriendin van Alvarez
© Instagram
De vriendin van Alvarez
© Instagram
De vriendin van Alvarez
© Instagram

Trending