Logo Goals and Glamour

Graziano Pellè maakt een geweldig seizoen door bij zijn club Feyenoord. Dit weekend gaat hij met zijn team op jacht naar drie punten tegen concurrent Vitesse. Samen met de club uit Arnhem en PSV strijden ze om de tweede plek. Ajax lijkt namelijk zo goed als onbereikbaar.

Ondanks zijn goede spel is een plek in het Italiaanse nationale team voorlopig niet aan de orde volgens Pellè: “Bondscoach Cesare Prandelli heeft in de Italiaanse media gezegd dat hij zijn ogen niet gesloten houdt voor mijn prestaties. Hij volgt hoe ik presteer bij Feyenoord. Maar in Italië lopen veel goede spitsen rond, ook bij de kleinere clubs,” zegt hij tegen AD.

In Rotterdam wordt regelmatig gezegd, ‘was hij maar een Nederlander: “Daar maken wij bij Feyenoord ook wel grappen over hoor. Tegen Joris Mathijsen zeg ik weleens, dat ik volgend jaar vijf jaar in Nederland speel en dat ik dan op papier Nederlander ben als voetballer. Louis van Gaal zag het ooit erg in mij zitten. Zou wat zijn hè, als ik voor Nederland zou spelen? Maar begrijp mij, serieus ben ik nu niet hoor.”

Vers

Quizzzz