Logo #GOALS
Lisandro Martinez neemt zijn bloedmooie vriendin mee naar Amsterdam
© Pro Shots / Instagram

Ajax maakte in de Johan Cruijff-schaal korte metten met PSV en een opvallende man aan Amsterdamse zijde was Lisandro Martinez. Deze tropische verrassing uit Argentinië vulde het gat op dat Matthijs de Ligt in de verdediging achterliet. Zoals dat wel vaker het geval is met Zuid-Amerikaanse aanwinsten, is de 21-jarige Martinez reeds voorzien van een rondborstige metgezel. Muri Lopez Benitez is de vriendin van Martinez.

Het is dik aan Muri, zo maken we op uit een Instagram-post van de kersverse Ajacied. “Gefeliciteerd, mijn koningin”, schrijft de Argentijnse international bij een hartverwarmende video van het stel. “Ik had de dag graag met je door willen brengen, maar ik weet dat je omringd wordt door goede mensen. Ik houd van je en je hebt mijn leven veranderd.”

De vriendin van Lisandro Martinez

© Instagram

Aawh. Muri heeft zelf ook Insta en daar verblijdt ze haar volgers dagelijks met selfies. Ze maakte afgelopen zondag een uitzondering. Toen debuteerde haar vriend immers voor Ajax en was Muri in het stadion aanwezig. Ze plaatste een video van de opkomst van de elftallen. Of het om een bezoekje ging, of dat Muri ook écht in Amsterdam gaat wonen is niet duidelijk.

Maar stiekem zitten jullie natuurlijk te wachten op die selfies. Begrijpen we best. Hieronder een mooie selectie van Muri Lopez Benitez, de vriendin van Lisandro Martinez.

Vriendin Lisandro Martinez

© Instagram

Vriendin van Lisandro Martinez

© Instagram

Vriendin Lisandro Martinez

© Instagram

Vriendin Lisandro Martinez

© Instagram

 

 

 

Vers

Populair