Dit is het prachtige landhuis van Arjen Robben in Groningen

vrijdag 12 juli 2019 om 16:56 door Redactie

Het is geen geheim dat Arjen Robben verknocht is aan zijn geboorteprovincie Groningen. Hij woonde vorig jaar nog in München, maar liet toen al een kapitale villa in het zuiden van Groningen-Stad bouwen. Dat zorgde voor geruchten dat Robben met een terugkeer naar FC Groningen bezig was. Helaas voor fans hing Robben zijn voetbalschoenen dit jaar aan de wilgen, maar het huis blijft.

Robben bleef ook in 2019 de rijkste Nederlandse Nederlandse voetballer, maar het wensenlijstje voor zijn villa is best bescheiden. Wel wilde de aanvaller graag een zwembad in de tuin, maar dat bleek niet binnen het bestemmingsplan te passen. Hij wist het zwembad er toch doorheen te drukken, maar dat zorgde wel voor de nodige vertraging. Zijn droomstulpje blijft daarom een bouwput, blijkt uit onderstaande, recente foto van OOG TV.

Dit is het huis van Robben in Groningen

© OOG TV

Ben je toevallig in Groningen en wil je Robben tegen het lijf lopen, dan moet je rondjes rijden op de Verlengde Hereweg. Daar wordt het toekomstige huis van de aanvaller uit de klei getrokken. Voor een kleine impressie: zo ziet die weg, met de ene na de andere villa, er op Google Streetview uit. Robben’s eigen huis zal een woonoppervlakte van 1100 vierkante meter krijgen, op een perceel van 3500 vierkante meter. Genoeg ruimte om een balletje te trappen met zoonlief, dus.

De straat van Arjen Robben

© Google Streetview

De straat van Robben

© Google Streetview

Robben duurste Nederlandse voetballer

© Pro Shots

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

10x
FAIL
4x
WTF
86x
SEXY
3x
LOL
5x
OMG
19x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!