Zoveel geld heeft Arjen Robben om zijn pensioen mee te vieren

vrijdag 12 juli 2019 om 13:29 door Redactie

Hoewel Arjen Robben zijn hele carrière geteisterd werd door blessures, voelt het nog steeds onwerkelijk dat de aanvaller nu écht gestopt is met voetballen. De ‘man van glas’ is één van de beste voetballers die Nederland ooit gekend heeft, en één van de rijkste. Hoeveel geld heeft Robben eigenlijk?

Het korte antwoord is ‘veel’. In het decennium dat hij voor Bayern München voetbalde streek Robben volgens Quote zo’n 8 miljoen euro per jaar op. Dat was in de laatste jaren wat minder: 6 miljoen. Maar ja, toen zat de aanvaller bijna vaker op de bank dan dat hij meespeelde.

Hoeveel geld heeft Arjen Robben?

© Pro Shots

Bayern bleeft de waarde van de Groninger inzien, want als Robben wel meedeed was hij altijd belangrijk voor zijn club. Hoe het ook zij, zijn riante salarisstrook brengt het geschatte vermogen van Robben op 64 miljoen. Het maakt hem de rijkste voetballer van Nederland. Niet de rijkste sporter: daarin moet hij honkballers Kenley Jansen en Xander Bogaerts voorlaten.

Wat Arjen met dat geld gaat doen? Terug naar Groningen, zo lijkt het. De geboren Bedummer heeft een villa in de provincie laten bouwen en ook zijn vrouw Bernadien komt uit het noorden. Het zal voor de famile Robben als thuiskomen voelen.

Volg ons ook op Instagram!

Ik vind dit...

4x
FAIL
8x
WTF
48x
SEXY
2x
LOL
3x
OMG
43x
BAAS

Wekelijks het beste van Goals and Glamour ontvangen?

Vers!
Laatste week!